Alıntı:
merkez_ismail Nickli Üyeden Alıntı
Kardesım bak senın su baba ogul muhabbettıne gelınce sıvassporu kımse sevmek zorunda deıl bak bız sıvasatn 5 kısı geldık maca 2 0 yenıldık ama her zaman sıvassporumuzun yanındayız sen bos ver herkes ıstedıgı takımı tutar sen sıvassporluyum dıyıpte baska takımı tutanları elestır o adam gs lıyım dedı ve gıttı o cocukla aksam karakolda beraber ıdık o cocugun uvey babası oke bosver bılmedıgın ıcın burda yazıpta kımsenın kalbını kırma davulun sesı uzakta hos gelırmıs ...! Biz bize yeterız...!
|
Ey guzel hemserim ne seni nede ertor58 arkadasimizi tanirim sadece acizane yorumum yazdigin yazinda kalp kirmama meselesine degindigin uzere kesinlikle iyi niyetli bir yorum yapmissin fakat ertor58 arkadasimiz benim anladigim kadari ile sevip sevmeme meselesinden ziyade edilen kufurlere degindigi icin bir yanlis anlasilma var diye dusunu-yorum ve anladigim sekliylede ben arkadasimizin fikirlerine kesinlikle katiliyorum ve ayrica sunu eklemek isterim bencede SIVAS'i seviyorum diyen herkes SIVASSPOR'uda sevmek zorundadir.