Tekil Mesaj Gösterimi
Ingilterden selamlar
Alt 25.12.2007, 21:50   #11
ercis
Acemi Yiğido

ercis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 ercis COK SEVILEN BIR KISIercis COK SEVILEN BIR KISIercis COK SEVILEN BIR KISI
Standart Ingilterden selamlar

Oncelikle hepinizi cani gonulden selamliyor ve bu ustun basarilarinizdan dolayida tebrik ediyorum.
Uzun zamandir Sivasspor'u takip etmekteyim ve gercekten ornek alinmasi gereken bir camia. Az once UEFA'nın web sayfasindada gordumki adamlar soyle bir baslik atmislar "Sivasspor here to stay, say UYGUN" "Uygun diyorki, Kalici olmak icin burdayiz" Yazilan yaziyi okuyunca gercekten en az sizler kadar gurur duydum. Haberde Iki Yildiz ve hayretin gibi iki as futbolcusunada bir cok teklfler var oldugunu ve kisik imkanlarla buyuk isler yaptiginizi dunyaya iletmisler. Bulent hocanin genc ve ilk hocalik isi olmasina ragmen cok buyuk ve kaliteli isler yaptigini iletmisler. Ayrica hocamizda tum futbolcularinda cok memnun oldugunu belirtmis. Bulent gibi bir hocaniz oldugundan dolayi sanslisiniz ve inaniyorum ki bu halinizlede sampiyon olursunuz. Yeterki O 4 buyuklerin zenginleri yerlerinde rahat dursunlar.
Herkese en icten selamlar...
Van'li Murat
ercis isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla