Tekil Mesaj Gösterimi
--->: BÜYÜK OLMAK İÇİN GEREKENLER...
Alt 25.12.2007, 23:22   #22
turgutkizgir
Acemi Yiğido

turgutkizgir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 785 turgutkizgir isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: BÜYÜK OLMAK İÇİN GEREKENLER...

Sevgili yiğidolar,
Ülkemizde bir çok konuda olduğu gibi HAZIRCILIK insanlarımızın çoğunluğnda mevcut bir olgudur.
Yani ben Sivas'lıyım Sivasspor taraftarıyım.Sivas lığımla övünürüm takımımın başarısı ile övünürüm.Ama maddi destek konusuna gelince varım demesine rağmen iş gerçeğe dönüşünce kimseleri ortada bulamazsın.
Bu tür gönül işlerinde şu vardır.Şu an mevcut yönetim kurulu canla başla çalışıyor oradaki insanlar mesailerini veriyorlar yeri geliyor işini gücünü bırakarak takımla beraber ilden ile geziyorlar.Yeri geliyor maddi kaynaklarını kulüpn için harcıyorlar.Biz taraftar olarak ne yapıyoruz.Oradaki adamlar oradan para kazandıklarını,oraya seçildiklerine göre bu kulübün her sorunu onlara ait bütün çözümleri onlar üretmesi gerektiğini düşünüyoruz.TÜRKÇESİ ise Bu tür yöneticiler başkanı,sekreteri,basın sözcüsü yönetimin tamamına ahçı garson muamelesi yapıyoruz.Siz pişirin getirin biz yeriz.Ha bu arada gidişat kötü olduğunda da eleştrilerdende geri kalmayız bu yemeğin tuzu eksik,tadı yok gibi.
Sivassporumuza destek olacaksak beni kişisel düşüncem şudur.Sivaslıların sivasspora destek olmak için direkt olarak bir hesap numarasına para yatıracaklarına inanmıyorum.Şöyle olabilir bir piyango çekilişi düzenlenir ve eminim ki bir bilet karşılığında bu paranın SİVASSPOR a gideceğine ve almış olduğu bilete her hangi bir ikramiye çıkmayacağını bilse dahi o bileti alacağına inanıyorum.Bu düşünce ekonomik durumu düşük ve orta düzeyde olanlar için geçerli.Sivaslı işadamları için ise bir gece düzenlenip, orada biraz da zor kullanarak işadamlarımızdan bağış toplanabilir.Bunlar belki geçici çözümler en azından böyle bir başarı yakalanmışken ligi daha iyi bir yerde bitirmek adına bu yıl böyle bir organizasyon yapılabilir.
Bu sorunu her yıl yaşamamak adına ise Sivasspora devamlı kaynak sağlayacak farklı çözümler üretilmeli..Bu konuda yorum yapamayacağım çünkü,sivas dışında yaşadığımdan Şehrimizde kulübe devamlı gelir getirebilecek alanları bilemiyorum.
Tüm yiğidolara sevgiler,saygılar.