--->: Maç Anılarınız
1 - Bu seneki Sivasspor-Denizli maçına Almanya'dan gelen amcamın oğlu ile gittim. Stada girerken polis aramasında amcamın oğlunun tiki olduğundan polis dokununca huylandı. Polis de "Sende tik mi var" diye sordu. Amcamın oğlu "Tik" ne demek bilmediğinden "Hayır , Cep telefonu var " dedi. Polisler de kahkahaya boğuldular tabi.
2 - Geçen senelerde Konyalıların arasında Konya-Sivas maçını seyretmiştim. İkinci ligdeydik. Kalecimiz Abdullah abi idi. Konyaspor bastırıyordu. Abdullah kurtarıyordu. Tabi bütün çevremdeki Konyalılar, Abdullah'a , hakeme falan kızıyor. Ben de içimden seviniyorum Abdullah kurtardıkça ama millet çakmasın diye de yalandan kızıyorum tabi. Neyse en sonunda Konya bir penaltı golü ile bizi yendi. Sevinir gibi göründüm ama içimden ağlıyordum.
3 - Üçüncü ligdeyken Artvin Hopa ile oynuyoruz. Hopa takımı sahaya çıkınca ellerinde paketler vardı. Ben numaralı tribündeydim o zaman. Bize doğru yaklaştılar. Belli ki birşey atacaklardı. Tabi tribün hareketlendi. Millet paketleri kapmaya çalışıyordu. Bir tanesi önümüze düştü. Paketi açtık ve içinden HOPA İkinci Kalite Çay yazılı bir çay çıktı. Ne günlerdi. Artvin Hopa, Ofspor, Pazar, Turhal nerelerden nerelere.
4- Bir keresinde de tribünde Sivaslı bir yaşlı taraftarımız kalecimize kızıyordu. Kalede oynayan Tuna idi. O haftaya kadar genelde Cengiz koruyordu kaleyi. Bizim taraftar kaleciyi Cengiz zannedip ne yaparsa yapsın kızıyordu. Bir keresinde baya bağırarak kızdı. Uzaktan birisi kaleci Tuna deyince adam baya şaşırdı. İkinci yarıda Tuna kurtarışlar yapmaya başlayınca bu sefer de Tunay'yı övemeye başlamıştı.
5 - Yine bir keresinde Amasyaspor ile oynuyoruz. Kalecilerinin ismi Sezai idi. Bütün tribün bu uzun saçlı kaleci ile uğraştı. Sezai diye bağırıp takılıyorlardı adama.
6 - Bir keresinde Kayserispor'da oynayan Metin Diyadin ve eski Trabzon ve Bjk'lı Orhan ile bütün tribünler uğraşmıştı.
7 - Elazığspor'un 11 numaralı sol açık oyuncusuna adam yere düştükçe veya bağırdıkça o zaman meşhur olan Reha Muhtar'ın "Acı var mı acı ?" repliği ile takılmıştı bir taraftarımız.
ŞİMDİLİK HATIRLADIKLARIM BUNLAR.
|