-->: SABAHI PROTESTO
eyyy sabah gazetesi.
birincisi malum şehri burda övmek için değil adeta daha karalamak için gelmişsiniz belli malum siz ve sizin gibi solcu ve büyük medya kuruluşuna sahip kurumlar maksatlı ve tek bir düşünceyle bu memlekete at gözlüğüyle bakıyorlar.yazınızın maksatını haala anlamış değilim sivas mı yoksa sivasspormu eğer ki sivasporsa sizinde bu yazınıza istinaden üç büyüklerin kuşunu kaldıran olduğunuz barizdir.yok eğer sivassa ne siz nede bi başka ateist kurum benim memleketim hakkında bu tür uyduruk yazılar yapamazsınız.unutmayınki bu memleketin nüfusuna kayıtlı tam 7.000.000 insan var.sizi tükürse boğarlar.madımak olayı nedense siz solcu medyada haala bir kuyruk acısı bırakmıştır.unutmayınki bu memlekette bu işi yapanlar sizin gibi piyoncuların oyununa gelmiştir.çekin o kirli ellerinizi artık şehrimin üzerinden,kaldırın o çirkin yazılarınızı bu sayfadan,yeter artık açda olsak yananda yakılanda olsak onu bi ben bide burdaki 250,000 gariban bilir.kahrolsun sizin gibiler...
arkadaşlar ben bu yazının aynısını o pis adamlara mail olarak gönderdim sıra sizde herkes haddini bilecek..
|