Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar her sivaslı bu konuya duyarlı olmalı işte şampiyonluk yolunda sabah gazatesinin sözde yazarlarından nuh denen herifle birlikte ilk tehtid böylece gelmiş oldu çok uyanık olmalıyızbülent hoca biz şampiyon olmayız derken işte bu ayak oyunlarını bildiği için öyle konuşmuştur ben şahsen protestomu yaptım içimden geldiği gibi yazdım hatta ne yadığımıda sizinle paylaşmak istedim
------------------------------------------------------------------------
Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu şu günlerde sözde yazarlarınızdan nuh köklü sivası kariştırmak için tam bit pkk propoğandası yapıyor sivası bir birine düşürüyor yazmış olduğu sözde makalesinde alevi sunni meselesinden başka bir konu işlemeyen bu yazarınızı şiddetle kınıyor ve bundan sonra asla ve asla sabah gazatesi almayacağıma yüce allahın huzurunda yemin ederim bu günden sonra bizlerde 35 bin üyesi bulunan sivasspor.com'da sizin gazatenizi protesto etmeye başladık bize bir özür borcunuzvar ya bir düzeltme yazısıyla bu yanlıştan dönersiniz yada sivasta trajınız tahmin edemeyeceğiniz kadar düşer
|
mehmet abi yazın çok güzel olmuş ama ben senin gibi sakin olamadım yazılarımda onlar anlamıştır artık