Tekil Mesaj Gösterimi
-->: TRABZON taraftardan
Alt 05.01.2008, 17:27   #245
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1086 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: TRABZON taraftardan

Arkadaşlar lütfen sakin olun sanki harp cıkacakmış gibi bize yakışmayan söylemleri kullanmayın belliki adamlar tahrik etmek için uğraşıyor ama yaptığıda yapacağıda bu sitede kalacaktır stadyumda onlara bu fırsat verilmeyecektir hem saha içinde sivassporumuz cevabını iyi futbol oynayıp üstüne üstlük yenip göndereceğiz hemde biz yiğidolar onları tezahüratlarımızla zaten susturacağız bir avuc trabzonspor taraftarı bize karşı ne yapabilirki ateş olsan çürmün kadar yer yakarsın sakın bizans oyunlarına gelmeyelim zaten bu siteden aklı başındaki bir trabzonsporlu öyle sacma sapan şeyler konuşmaz birkac tane capulcunun tahriklerine kapılmayın ben burdan her iki tarafıda sağ duyuya davet ediyorum kardeşce bir mac olsun hak eden kazansın trabzonspor bizi yense ne olur biz trabzonsporu yensek ne olur dünyanın sonu değilya onlarda bizim kardeşlerimiz değilmi benim şahsi düşüncem aklı başında trabzonsporu çok seven bir kişi adam gibi gelir adam gibi gider nitekim öyle olacaktır emniyet güclerimiz art niyetli olarak stadyuma gelenlere her iki tarafada taşkınlık yapaya fırsat vermeyecektir sivassporuma başarılar dilerken bu macı almasını bütün kalbimle allaha dua edeceğim
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır