Tekil Mesaj Gösterimi
--->: C.Ü. Öğrencilerinin dikkatine,
Alt 09.01.2008, 22:45   #66
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI
Daumen hoch --->: C.Ü. Öğrencilerinin dikkatine,

Alıntı:
CÜSSKB-Aynur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Üniversitemizde, 4 Büyüklerin lig de veya Avrupa da bir maçlık galibiyetlerinde bile bir çok öğrencimizin tuttukları takımların formalarıyla kampus de dolaştıklarını görüyoruz.
Sivasspor Lider ama bu gururu taşıyacak yürekli bir taraftara maalesef rastlamadım.
Cumhuriyet Üniversitesi öğrencilerine buradan sesleniyorum. Özellikle Dernek-Grup üyesi öğrencilerimiz başta olmak üzere, hepinizi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum.
Lider takımın Taraftarına yakışır şekilde davranalım artık.

Ben İstanbul da yaşayan bir Sivas'lı Sivasspor'lu olarak inanın orda yaşasaydım yılın 365 günü belki abartılı olur ama yılın büyük bir kısmı klasik ve spor tarzında değilde Sivasspor formasıyla dolaşmayı o kadar çok isterdim..Göğsümü gere gere;İst yaşadığım halde İşimde dahi Bazı zamanlar forma ile gidiyorum Polarımı giyiyorum Kaşkolumu asla eksik etmiyorum ..Ve şundan çok eminimki Tüm gurbetçiler olmasada bir çoğu benim gb düşünüyor..Hasreti silayi özlemi sadece yaşayan çeken bilir...Kıymetini bilin o toprakların..
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla