Tekil Mesaj Gösterimi
-->: TRABZON taraftardan
Alt 10.01.2008, 19:37   #284
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1093 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: TRABZON taraftardan

Bugün, 18:15 #499
karatasof

Yer: istanbul

Sivas'lılar maçta TS'a karanfil atacaklarmış.Ee bu adette ecnebi adeti amma müslümanlarcada benimsendi anlaşılan.Ancak ne hikmetse bu ecnebi adeti ölülerin arkasından yapılmıyormuydu?Birde zannederim mevtayı alkışlıyorlardı.Heralde bunlar bizimkilere ecnebi cenazesi merasimi tertiplemişler.Son Adana DS maçında oynayan bordo-mavi forma giymiş mahluklarada ( 90 sırt numaralı Barış Memiş hariç ) ancak bu yakışırdı.İlk defa sivaslılar gibi düşünmeye başladım galiba.
_-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------_________________
Biz sizlere samimi bir hava içinde kucak actık bizi yanlış anlamanızı istemeyiz sitenizde sivaspora hakaretlere bakınca siz halen eski mevzuları karıştırıyorsunuz gecmişte yaşanan olayları kimse tasvip etmez zaten orda madur olan bizdik Sivasspordu öyle olduğu halde biz bütün bu olayların üstüne singer cektik siz sivasa gelin gayet rahat olun bizler kardeşiz sizin kılınıza zarar gelmez sizleri çiceklerle karşılayacağız iyi oynayan takım kazansın bir daha sizin sitenize girmeyeceğim cünkü trabzonsporlu taraftarlara yakışmayan kelimeler yazılmış tabiki ben burdan herkesi kast etmiyorum bu kötü yazıları yazanlara diyorum sizi allah ıslah etsin
SİVASSPOR- TRABZONSPOR KARDEŞTİR AKSİNİ DÜŞÜNEN KALLEŞTİR
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda altuntas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...