Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Zonguldakspor
Alt 11.01.2008, 15:18   #14
ForzaKaraelmas
Yeni Yiğido

ForzaKaraelmas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ForzaKaraelmas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Zonguldakspor

Zonguldakspor’da camia kenetlendi.Transfer bombaları patlatıldı

TFF 3’üncü Lig 4’üncü Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren Zonguldakspor’da, 3 Ocak’taki olağanüstü kongrede sağlanan birlik beraberliğin ardından göreve seçilen yeni yönetim transfer harekatına başladı.

Tam yetki ile Transfer Komitesi Başkanı’na getirilen İşadamı Erdoğan Demir, teknik direktör Salih Uralgil’in raporu doğrultusunda ilimize çağırdığı futbolcularla tek tek görüşerek anlaşmaya vardı. Aralarında Türkcel Süper Ligi’nde oynamış oylan Ümit Ozan’ında yer aldığı 9 futbolcu ile dün TSO binasında düzenlenen törenle sözleşme imzalanarak adeta gövde gösterisi yapıldı.

Zonguldakspor Kulübü Başkanı Ramis Muslu, yönetim kurulu üyeleri, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir ve Transfer Komitesi Başkanı Erdoğan Demir’in de hazır bulunduğu imza töreninde, dış transferde 9 futbolcuya imza attırıldı.
İmza töreninin ardından bir konuşma yapan Zonguldakspor Kulübü Başkanı Ramis Muslu, Zonguldakspor’u layık olduğu yere getirmek için mücadeleye başladıklarını belirterek, “Bu oluşumda emeği geçen başta Valimiz Yavuz Erkmen, Belediye Başkanımız Secaattin Gonca, TSO, GMİS, Esnaf Odaları, fahri başkanımız Erdoğan Demir’e, yönetim kurulu arkadaşlarımıza, işadamlarımıza ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum. İlçelerdeki tüm işadamlarımızı ve esnaflarımızı Zonguldakspor’a desteğe davet ediyorum” dedi.

Çok güzel bir oluşum içine girildiğini belirten Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca ise,”Bildiğiniz gibi sıkıntılı geçen ligin ilk yarısının ardından olağanüstü genel kurul kararı alındıktan sonra TSO başkanımız Salih Demir, GMİS Başkanımız Ramazan Denizer, Esnaf odaları birliği başkanı sayın Muharrem Coşkun ile birlikte yaptığımız toplantılarda Zonguldak’ın layık olduğu güzel bir yönetim oluşturduk. Biz TSO Başkanımız Salih Demir ile birlikte, Ramis Muslu başkanlığındaki yeni yönetime her zaman destek vereceğimizin için burada bulunuyoruz. Kendilerine her zaman maddi-manevi destek vereceğiz.Bu doğruluda bugün yönetim dış transferde anlaştığı 9 futbolcunun imza törenine katıldık. Ben buradan bir teşekkürde bizim her zaman arkamızda olan ve bu kadronun oluşmasında büyük katkı sağlayan eski başkanlarımızdan Erdoğan Demir’e ediyorum. Kendisi bilge ve becerileri ile büyük katkı sağlıyor. Ben buradan basın mensuplarına bir ricada bulunuyorum.Zonguldakspor’a ne katkı verebiliriz mantığı ile, bu birlik beraberliğe çomak sokmadan, haksız yere eleştiriler yaparak bu birlikteliğe zarar vermeden, Zonguldakspor’a nasıl katkı verileceğini ortaya koymalarını temenni ediyorum. Benim şahsi düşüncem bu birlik baraberlikle öncelikle takımı ligde tutmalıyız. Çünkü puan cetvelinde sondan ikinci sırada yere alıyor ve dört takım ligden düşecek. Biz birlik beraberlikle Zonguldakspor’u layık olduğu yere getireceğimize inanıyoruz.”dedi

Daha sonra kısa bir konuşma yapan TSO başkanı Salih Demir, “Biz belediye Başkanımız Secaattin Gonca ile birlikte yönetimde yokuz. Ancak Ramis Muslu Başkanlığındaki yönetime tam destek verdiğimiz için burada bulunuyoruz. Bundan sonrada her türlü desteği sonuna kadar vereceğiz Bu yüzden’de tüm toplantılara katılıyoruz ve bu yönetime tam destek veriyoruz”dedi

Sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan futbolcular ve geldikleri takımlar şöyle: Ümit Ozan Kazmaz ( Pazarspor ), Bülent Güler (Orduspor) Mehmet Akcan (Afyonkarahisarspor), Cemil İbiş (Alanyaspor) Mustafa Öztürk (Gaziosmanpaşaspor)

Seydi Çil (Karsspor) Fatih Tutar (Sivasspor, Serkan Görgeç (Adıyamanspor), Murat Aslan (Bucaspor)

Transfer Komitesi, ayrıca dün akşam saatlerinde Zonguldak’a gelen Boluspor’un kalecisi Serkan Tanrınıan ile Türk Telekomspor’un kalecisi Burak Onur’la da görüşmelere başladı.

Öte yandan ligin ilk yarısında takımda yer alan Kaan, Tuğçin, Oğuz, Aytunç,Zekeriya, Hurşit ve Gökhan’ın dışındaki diğer futbolcular kamp kadrosuna dahil edilmediler. Bu altı futbolcu Antalya kampına yeni transferlerle katılacaklar.

Öte yandan Zonguldakspor, 8-20 Ocak 2008 tarihleri arasında Antalya Belek’te kamp yaparak ikinci yarı hazırlıklarını sürdürecek.
ForzaKaraelmas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla