Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Bizde Burdayız
Alt 14.01.2008, 09:33   #327
çılgın_lar
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 çılgın_lar Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Bizde Burdayız

Alıntı:
omercoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bende şu an o siteye üye oldum inceliyorum kimileri war neler diyor kimileri var gerçekten sağduyulu düşünüyor kimileri ise sadece nefretlerini kusuyor bu oynuyacakları takım sanki türk takımı değilmiş gibi akla hayale gelmeyecek yazılarda war ama %50 lik taraftarın sağ duyulu olduğunu düşünüyorum bazı kendini bilmezlerin freni patlamış kamyon gibi gittiklerini görüyorum.
Önceliklle galibiyet için tebrikler...Böyle insanlar heryerde var sadece bize mahsus bişey değil.siz yorum yaparken iyi incelerseniz bazı arkadaşlarınız ya bu trabzonlular diye bahsediyo trabzon halkını trübindeki insanlarla sınırlayarak yorum yapıyo daha doğrusu suçluyor.biz de bazı deplasmanlara gittiğimizde nelere maruz kalıyoruz.üst sıralara oynarken çoğu anadolu deplasmanlarına gittiğimizde bize çelme takmak için ellerinden geleni yapıyorlar.bide hakikaten merak ediyorum acaba trabzon yerinde istanbul takımlarının birisi olsaydı bu kadar yüklenecekmiydiniz tepki gösterecekmiydiniz.zor çünkü zaten çoğunuz o takımları tutuyor.neyse uzatmaya gerek yok önemli olan unutmaycağımız bizi biz yapan değerler,aynı bayrak,aynı vatan,aynı din altında olmamız...bu fazlasıyla yeter...
çılgın_lar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır