Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: -->: --->: TRABZON taraftardan
Alt 14.01.2008, 11:25   #370
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1046 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: -->: --->: TRABZON taraftardan

Alıntı:
trabz10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar bu nebiçim bi taraftarlık ben anlamadım körükörüne trabzonspor karşıtısınız. Ben tarbzonspor taraftarıyım sivasspora saygı duymasam bu foruma hiç girmezdim. Giriş amacım trabzon taraftarı olarak sivassporu desteklediğimi söylemekti ama öyle mesajlar gördüm ki burada sanki istanbul saltanatını 6 defa yıkıp şampiyon olan sivassporda trabzon alttan çekemiyo sivası!!! Yazık ya gerçekten yazık! Kusura bakmayın ama size söyleyecek tek sözüm şudur;
"Görmemişin takımı ligde lider olmuş tutmuş ..."

Aferin iyi yoldasınız!
Önce ilk yazdığın mesajları tekrar oku ve bize öyle cevap ver... Destek içerikli mesajların (!) helal olsun... Ayrıca hadi senin destek verdiğini varsayalım burada öyle mesajlar vardı ki Trabzonsporlulardan silindi onlar küfredenler dahi vardı... Bunlara ne diyeceksin...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda FurkaN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...