Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Sivas YAZ 5058`E GÖNDER
Alt 15.01.2008, 00:02   #209
mavisakal
Yeni Yiğido

5 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mavisakal FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Sivas YAZ 5058`E GÖNDER

Yazar Bülent UYGUN;

KAMPANYAYA DESTEK OLUN

Süper Lig’in ikinci yarısı başladı. Her devrenin ilk maçı çok zordur. Trabzonspor’u, üstelik çok ağır bir zeminde yenerek, kazançlı bir maçı daha geride bıraktık. Oyuncularımı sahada ve soyunma odasında hırs dolu görmek beni gerçekten mutlu etti.
Burada taraftarlarımıza seslenmek isterim. Futbolcularımızın sahadaki onurlu mücadelesini iyi gözlesinler. Formalarını nasıl ıslattıklarını ve Sivas için canlarını dişlerine taktıklarını gururla izlesinler. Gerçekten bu takım ‘Yiğido duruşu’ nasıl olur, taraflı tarafsız herkese gösteriyor.

Şimdi bir kampanya başlatıldı. Taraftarımız SMS yoluyla takımına destek olabilir. Her mesaj kulübe 5YTL kazandıracak. Sivasspor için bu çok önemli. Maddi anlamda büyümemiz ve sıkıntımızın olmaması oyuncularımızı rahatlattığı kadar bizim gelecek haftalardaki mücadele gücümüzü de yükseltiyor. Büyük Sivasspor taraftarını kampanyaya destek olmaya davet ediyorum. Faturalı hatlardan 5058’e mesaj yollasınlar ve Sivasspor’u daha da büyütelim. Yıllar sonra yakaladığımız başarıyı sezon sonu taçlandırmak için kenetlenelim.
Trabzonspor maçında seyircimizin rakibimize karanfiller vermesi beni bu maç için mutlu eden bir diğer olay olmuştur. Yazımın sonunda şunu söylemek isterim. Sivasspor’un bünyesinde yaşadığımız en özel duyguları ve durumları anadolufutbol.net’de sizlerle paylaşacağım. Sivas’ı ve Sivasspor’u sevenlerin dualarını bekliyorum. Sevgiler…

Kaynak: www.anadoluFutbol.net
mavisakal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mavisakal'a Teşekkür Ediyor...