--->: Sivas YAZ 5058`E GÖNDER
Sivas'lıyım diyen Sivas doğumlu olmasa da ecdadı Sivas'lı olup hayat şartlarının kendisini gurbete attığı gurbetci hemşehrilerimiz ile Sivas'tan ekmek yiyorum diyen ekmeğine saygı duyan herkesin SMS göndermesi halinde beklenilenin üzerinde gelir elde edileceğine inanıyorum. Bu bir şarkıcı türkücü yarışmasında aday desteği değil, bu; Sivas'lıyım diyen herkesin onur meselesi, gurur meselesi, havası sert insanı mert Sivas'lı bu onuruna gururuna sahip çıkacaktır düşüncesindeyim. Bana ait 2 çocuklarıma ait 2 telefondan 5 SMS gönderdim. En küçük oğlum harçlığını bana uzatarak "Baba benim yerime de gönder parasını vereyim" diyerek duygulu halde birde onun adına gönderdim. Beklenilenin üzerinde katılım olacağına inanarak, Sivas'lı olmadığı halde kampanyaya (SMS'leriyle destek veren) Canlı yayında SMS gönderdiklerini açıklayan TRT'den Kerem Öncel ve yorumcuları NTV'den Rıdvan Dilmen'e teşekkür ediyor hemşehrilerimizin bu kampanyadan yüzakıyla çıkacağına gönülden inanıyorum.Trabzon tamam sırada Fener var. Teşekkürler YİĞİDOLAR
|