Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 26.07.2005, 09:07   #16
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SİVASSPOR GEÇEN YIL CUMHURİYET KUPASINDA NE YAPMIŞTI?

Cumhuriyet Kupasi...
Sivas'da düzenlenecek olan Cumhuriyet Kupasi 14-15 Agustos Sivas Dört Eylül stadyumunda yapilacak...

Cumhuriyet Kupasina su takimlar davet edildi...

Türk Telekomspor, Mersin İdmanyurdu ve Yimpaş Yozgatspor.

ILK MAÇLAR...
Sivas'ta bu yıl 7.si düzenlenen 4 takımın katıldığı Cumhuriyet Kupası'nın ilk maçında Sivasspor, Yimpaş Yozgatspor'u 2 - 0 yendi.. Sivasspor, bu sonuçla finale yükseldi..

Goller: Dk. 18 Gökhan, Dk. 79 Ali Tuna

Türk Telecomspor 2 - 1 Mersin Idman Yurdu

Cumhuriyet Kupası 'nda finalistler... Sivas'ta bu yıl 7.si düzenlenen 4 takımın katıldığı Cumhuriyet Kupası Turnuvası'nın 2. maçında T.Telekom, M.İdmanyurdu'nu 2-1 yendi. Telekomspor, bu sonuçla finalde Sivasspor'un rakibi oldu..

Sivasspor 2 - 0 Yozgat Yimpasspor - Türk Telecomspor 2 - 1 Mersin Idman Y. . Bu sonuçlara göre yarin Sivasspor finalde Türk Telekomsporla karisilasacak.

Üçüncülük maçinda ise Yimpas Yozgatspor - Mersin Idman Y. ile karsi karsi karsiya gelecek. Bu maçlar yarin Sivas 4 Eylül stadyumunda oynanacak.

Cumhuriyet Kupasi Sivasspor'un oldu...!Sivas'dan sezonun ilk kupası. Sivas'ta bu yıl 7.si düzenlenen Cumhuriyet Kupası'nda şampiyonluğu, final maçında Türk Telekomspor'u 1-0 yenen Sivasspor kazandı..Sivasspor'a kupasını veren Sivas Vali Vekili Celil Öz verdi. Maçın ardından Sivasspor'a kupasını veren Sivas Vali Vekili Celil Öz, takımın bu başarısını ligde de sürdürerek, Birinci Süper Lig'e çıkmasını temenni etti...

Sivasspor 1 - 0 Türk Telecomspor Gol: Dk. 81 Çetin...

Üçüncülük maçinda ise normal süresi 1-1 biten maçta Mersin Idman Y. Yimpas Yozgagspor'u penaltilarla 5-3 malup ederek üçüncü oldu...

1. - Sivasspor...
2. - Türk Telecomspor...
3. - Mersin Idman Yurdu...
4. - Yimpas Yozgatspor...

6. Cumhuriyet Kupasini Ise Sakaryaspor kazanmisti...!!!
Bilmiyorum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır