Tekil Mesaj Gösterimi
--->: OLİMPİYATTA YENİLMEDİK
Alt 16.01.2008, 08:49   #28
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI
Blinzeln --->: OLİMPİYATTA YENİLMEDİK

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Olimpiyat Stadyumu'nda oynadığı karşılaşmalarda hatırı sayılır seyirci desteği ile müsabakalarda mücadele eden Sivasspor, bu stadda oynadığı 4 maçta da yenilgi yüzü görmedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Sivasspor süper lig karşılaşması cumartesi saat 13:30'da başlayacak. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanılacak olan müsabaka öncesinde Sivasspor bu stadyuma yapancı değil.

Olimpiyat Stadyumu'nda 4 karşılaşma oynayan yiğido, 4 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi. Olimpiyat Stadyumu'nda oynadığı karşılaşmalarda hatırı sayılır seyirci desteği ile müsabakalarda mücadele eden Sivasspor, Olimpiyat Stadyumu'nda ortaya koyduğu güzel futbolla da beğeni topladı.

2. Lig A kategorisinde Fatih Karagümrük, süper ligde Malatyaspor, Vestel Manisaspor ve Trabzonspor müsabakalarında Olimpiyat Stadyumu'nda oynayan yiğido 8 gol attı, kalesinde ise 4 gol gördü.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Sivasspor'un maç karnesi ise şöyle:

Fatih karagümrük-Sivasspor 2004-2005
2. Lig A 2-3 (Mohamed Ali Kurtuluş (2) Gökhan Bozkaya)

Sivasspor-Malatyaspor 2005-2006
süper lig 1-1 (Hakkı Hocaoğlu)

Sivasspor-Vestel Manisaspor 2005-2006
süper lig 1-0 (Anderson)

Sivasspor-Trabzonspor 2005-2006
süper lig 2-1 (Sergio-Balili)

Evet hanii bazılarımız genelde hep aynı berbere gider aynı marketten alışveriş yapar'aynı mağazadan elbise giyinir'aynı galeri den arabasını değişir ya;yabancılık çekmez ya ..!!İşde Olimpiyatta öyle bir şey(Hatırı sayılır izleyici kitlesi değil)Müthiş olağanüstü bir izleyici kitlesi vardı ve ben o zamanlar aynen kendime şu soruyo çok sordum olimpiyatta 4 maçıda izleyen birisi olarak..?Biz II.Ligdeyken bu taraftarımız varsa 4 Eylül ü Şimdiden yıkmaya yeni bir saha yapmaya hazırlanalım ;Sadece ben değil inanıyorumki binlerce taraftar da aynı benim düşünceme katılmıştır..Evet Olimpiyat 4 Eylül den sonra bizim evimiz diyebilirim..Bazı arkadaşlar için istikamet biraz ters biliyorum ama Gülü(S.S)dikenine katlanır..Özellikle şunu unutmadan belirtmek istiyorum;Malatya maçına gelen arkadaşlar hatırlayacak eminim Hani Bir grup Malatya taraftarı Kendi trübünlerinde bize Bizim Bayragimiz Sivasspor un bayragini açmisdi gerçekden dünyada görülecek onlarca güzellikler arasındaydı Bizdede bayrak yoktu yani 44 ün ama bizde bu jestin altında kalamazdık ;Bizde Devre arasindan disardan satin aldigimiz bayragi açdik Komsu Malatya Spor insallah bir an önce Süper lig yolu açilir TFF 1. Lig müsabakalarında başarılar dilerim..!!

Atılan ok uzatılan gül bu bedenden çıkmadıkça asla unutulmaz!!44
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla