Tekil Mesaj Gösterimi
--->: BURSASPOR`U KISKANDIM
Alt 17.01.2008, 03:19   #48
holigan
Yiğido

holigan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 holigan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: BURSASPOR`U KISKANDIM

Alıntı:
58svs58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
of ulan of 1993-94 sezonu rakip çarşamba belediyespor yer 4 eylül stadı hava buz gibi takım 3. ligden düşmemeye oynuyor şimdiki kapalı maratonun olduğu yer eski çılgınların tribünün olduğu yerde toplam 4 kişiyiz birtanesi 12 yaşında çocuk oda üşümesin diye aramıza aldık o zaman bana maçta ne işin var diyenlerin hepsi 40 yıllık taraftar gibi şimdi takıma sahipleniyor. ben başka şehirden yine her hafta maça geliyorum. ücretsiz girme hakkım olduğu halde hep bilet alıyorum. ama bu taraftar gibi konuşanlar bedava maça girmenin yollarını arıyor. içerdede üzerlerinde istanbul takımlarının forması birde ahkam kesiyorlar. takımı eleştiriyorlar. kocaman ayıp. hala SMS atmamış atanıda eleştiren taraftar var yazıktır yazık. bu takımı buralara getirenlere ihanet etmeyin ATIN ŞU İSTANBUL TAKIMLARININ FORMALARINI ÜZERİNİZDEN VARSA YOKSA TEK BÜYÜK VAR ODA SİVASSPOR
arkadasim senin o dedigin vakitlerde sivasta maca sadece vakit gecirmek icin gidiliyordu.hedefsiz amacsiz günlerdi sizin gibi maca gidenlerde isi gücü olmayan avare insanlardi.simdi sivastaki gencler maca yüreklerini yanina alip gidiyorlar taraftar guruplarini görüyorum aferin cocuklara keske bende olabilsem aralarinda diye imreniyorum.tribünde mehmet yildiz kadar savasiyorlar.cekirdek citleyip tiyatro izler gibi carsambadan sonraki rakibimiz acaba bartinmi diye düsünmüyorlar.bilgisayar basinda o genclere genclik yillarini anlatirken birde o cocuklarin yurdun her kösesine takimi desteklemek icin giderken cektikleri eziyetler icin bir tesekkür yolla hic bisey bilmiyorsan kare kare fotoraflari var nasil organizasyon yaptiklarini bak ve cekirdek citleyip carsamba persembe günlerini hatirlayipta utanin biraz.BEN BU GENC TARAFTAR GURUPLARINA BIZLERIN YAPAMADIGI BIR COK SEYI BIR ARAYA GETIRDIKLERI ICIN SIVASA BIR FUTBOL SENLIGI YASATTIKLARI ICIN.O TÜRIBÜNLERDE TAKIMI DOLU DOLU DESTEKLEDIKLERI ICIN ESKI KOKUSMUS TARAFTARLAR ADINA TESEKKÜR EDIYORUM.ELINIZE AGZINIZA YÜREGINIZE SAGLIK.
holigan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla