Tekil Mesaj Gösterimi
--->: BURSASPOR`U KISKANDIM
Alt 17.01.2008, 13:01   #50
58_cebeci_58
Yiğido

58_cebeci_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

33 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58_cebeci_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: BURSASPOR`U KISKANDIM

Alıntı:
holigan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BÜLENT HOCA SEZON BASLADIGINDAN BERI SIVASLILARI HEP KÜCÜK DÜSÜRÜCÜ ACIKLAMA YAPIYOR,BELKI FARKINDA OLMADAN SIVAS BURSA GIBI SANAAI SEHRI OLSA ISTIHTAM OLSA SIVASIN SAMPIYON OLMASI ICIN BÜLENT HOCAYA IHTIYACI OLMAZDI.INSANLARIN GELIR DÜZEYI BELLI SIVAS TA ISSIZLIK ALMIS BASINI GIDIYOR.BAKIN LIG MACLARINA TAKIMINA EN FAZLA SAHIP CIKAN TARAFTAR SIVASTA.BIR COK TAKIM 200-300 KISIYE MAC OYNUYOR.BEN HER HAFTA BAKIYORUM MACA STAD NEREDEYSE DOLU DAHA NE YAPABILIR BU MILLET ELINDEN GELEN BUDUR BÜLENT HOCA ACIKLAMALARINI YAPARKEN BIRAZ INSANLARIN DÜSÜNEREK YAPARSAN DAHA IYI OLUR DIYORUM BEN....
abı bence sen yanlış düşünüyosun.hangi takım 300 kişiye maç oynuyo ankara takımlarından baska.aksine millet 25 30 bin kişilik stat dikiyo.bu işler bilet geliriyle olsa biz 2. ligden cıkmak için bu kadar sene ugrasmazdık.direk bizi cıkarsalardı ya.bülent hoca olmasa bence hiç bi iş yapamazdık biz.tabi yönetimde.sene basında kimsenin istemedigi kendi takımlarında kadro dısı bırakılmıs oyuncuları aldık hep.bülent hoca destek istemekte sonuna kadar haklı.hepımız onun gibi bi hocayı elestirmek yerine takıma destek ceksak daha iyi olur galiba.bide bursa gibi sanaayı sehri olak bülent hocaya ihtiyacımız olmazdı diyosun.bak sende diyosun.bülent hocaya ihtiyacımız var.bide madem oyle bursa niye sampiyon olamıyo,kayseri niye olamıyo.bu 3 büyükler sadece bilet geliriylemi aykta duruyo.forma stısı kombineler yardımlar derken...bence görüşleriniz birdaha gözden gecirseniz derim.