Destek Bank Asyadan Diğer Bankalara Örnek Davranış
Bank Asyadan Diğer Bankalara Örnek Davranış
Bank Asya Sivasspor yardım kampanyalarına duyarsız kalmayarak Sivas'ta Bankacılığın sadece Sivas Halkından para kazanmak olmadığını gösterdi.Yardım yapmayan bankalara Sivas Halkı en iyi cevabı verecek
18.01.2008 10:12
Bank Asya’dan Sivasspor’a 6 bin YTL
Faizsin bankacılığın önde gelen isimlerinden ve Sivas’a yeni şube açan Bank Asya Sivaslı bir müdür sayesinde toplumsal gerçeklerden ve Sivas gündeminden uzak kalmıyor. Sivasspor gibi bir olguyu herkes karınca kararı ile desteklerken ciddi bir yardımla diğer Bankalara örnek oluşturuyor. Sivasspor gibi Sivası Türkiye’nin tanımasına aracı olan bir olgu desteklenerek bankacılığın sadece milletin parasını topyalıp merkeze aktarmak ve Sivasa hiçbir yatırım yapmamak olmadığını gösteriyor. Bütün bankalardan büyüklükleri oranında yardım bekleniyor. Sivas halkı bu durumu en iyi şekilde ödüllendirecektir
Sivasspor için başlatılan yardım kampanyasına Bank Asya 6 bin YTL bağış yaparak katıldı. Sivas’ta şu ana kadar bankalar içerisinde büyük miktarda bağış yapan Bank Asya, bundan sonra da Sivasspor için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Bank Asya müdürü ve Sivasspor eski yöneticisi Enis Eyceyurt, Ticari Pazarlama yetkilisi Yavuz Altay ve Kürşat Gökçen, Sivasspor’un başarısından dolayı çok mutlu olduklarını, açılan yardım kampanyasına destek olmak içinde böyle bir karar aldıklarını ifade ettiler.
Sivasspor’un geçmişte çok zor günler yaşadığını ve bunu da en iyi bilenlerden birisi olduğunu belirten Bank Asya Müdürü ve Sivasspor eski yöneticisi Enis Eyceyurt “Sivasspor için şu anda yapılacak olan en önemli iş maddi destekte bulunmaktır. Kalıcı başarı ancak maddi sorunların giderilmesiyle mümkün olur. Bizde Banka olarak yardım kampanyasına 6 bin YTL yardım yaparak katkıda bulunmak istedik” dedi.
Sivasspor’la birlikte çok büyük bir onur yaşadıklarını bunun içinde mevcut yönetime teşekkür ettiğinide ifade eden Eyceyurt, takımın bugünlere gelmesinde