--->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPASİTEM
Arkadaslar kanaatimce yeni stad gereklidir cunku mevcut stad kucuk ve basari gecici olur. Simdi Avrupa maclarimizi 16.000 binlik staddami oynamak guzel yoksa 30-40 binlik stadtami daha guzel olur. Arkadaslar buyuk dusunelim ve buyuk oynayalim. Ama once sunu dile getireyim. Eger mevcut stad dolmuyorsa bu suc tarftarimiz,yonetim ve organizsasyon bozuklugundandir. Simdi sampiyonluguna oynuyorsun ve stad dolmuyor ve buda demektirki bazi yerlerde aksakliklar vardir. maclarda kac tane ogrenci gelmekte. kac tane aile gelmekte simdi bu iki kesimi stad'a cekmeliyiz. Yonetim belli araliklarla bazi oyunculari ile belli araliklarla tum okullari ziyaret edecek ve ogrencilerle siki bir iletisim kurulacak. Yonetim bilet satislarinda sadece giselerle gecinmiyecek ve buyuk alis veris merkezleri ile anlasmalar yapacak. bunu daha cok genis sekilde aciklayabilirim ama simdilik bukar.
Yeni stad sart demistim. Simdi soyleyeceklerim belki hosunuza gitmeyebilir ama futbol'dur bu. Sene sonu yildizlarimizi satalim ki yildizlarda istanbul takimlarinda boy gostermeye can atiyorlar. Buradan gelecek para ilede stadimizi buyutelim. tabiki yavas yavas tipki fenerbahcenin yaptigi gibi. ki boyleliklede kulubte zorlanmaz. Stad ne kadar buyuk olsa gelirlerde o kadar buyuk olur. boyle yapmasak bu basari gecici olur. Cunku bu daha once hem Turkiyede ve hemde avrupa takimlarinda gorulmustu.
Bundan sonra yapacaklarimiz
1;Satdimizi buyutmek
2;Fainansal yonde kalici ve koklu adimlar atilmali. ki bu cok onemli. her zaman cikip yardim toplanamaz. kulube para akacak girisimler artilirmali ve gelecek saglamlandirilmalidir.ki ben zaten yonetime bu yonden guveniyorum.
|