--->: 7. YILIMIZ KUTLU OLSUN
Evet 7. Yılımızı kutlamanın sevincini yaşıyorum.
Acı tadlı günler yaşadık,siteyi kurduğumuz ilk yıllardan bu yana hep Sivas’ın ve Sivasspor’un tanıtımını yapmayı, hemşerilerimi aynı platformda buluşturmayı hedefledim.
Bu hedefimize Allah’a şükürler olsun siz değerli hemşerilerimin de desteğiyle vardık.
Sivasspor.Com artık bir marka halini aldı, üyelerimizin desteği ve ilgisi, yönetici arkadaşlarımının gayretleri ile yeni hedeflere ve yeni başarılara doğru yol alacağız.
Yedi yıldır sitemiz aracılığı ile taraftarlarımıza hizmet veren bütün eski/yeni yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Her geçen gün dünyanın dört bir yanından sitemize üye olarak, yorumlarda bulunarak katkı sağlayan üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.
Sivasspor.Com bir ailedir, bu ailenin ferdi olmanın tek şartı Spor Sevgi,Barış ve Kardeşliktir düsturunu benimsemektir.
İlkeli yayın anlayışımızdan taviz vermeden, kalitemizi üst seviyelere çıkartarak yolumuza devam edeceğiz.
7. yılımızın Sivasspor.Com ailesine hayırlar getirmesini diliyorum. Benlik senlik olmadan Sivasspor Sevdası altında daha nice yıllara ve daha nice başarılara doğru yol almamız dileği ile...
7. Yılımız Kutlu Olsun.
|