Alıntı:
Ss--58--Ss Nickli Üyeden Alıntı
ARKADASLAR www.ligtv.com.tr ADRESİNDE SOL EN ALT SAYFADA TÜRKCELL SÜPER LİGDE ZİRVEYİ BELİRLEYECEK SİVASSPOR-FENERBAHCE MACININ SONUCU NE OLUR? ANKETİNE KATILALIM.
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx
|
kardeş ne bu sivaslıyım havası? kah maraşlıyım kah adanalıyım kah sivaslıyım vs vs.. Ne anlamıyorum? Mertlik mi? merak etme bu asil türk milletinin ulusal özelliğidir! sadece sivasa yada maraşa adanaya ait degildir! ha delikanlılık dersen o ayrı... Ben o deyime aptallık olarak bakarım ama bazıları bi özellikmiş gibi sımsıkı sarılırlar. olmasalar dahi. bilmem anlatabiliyormuyum. Yani erkekliği bu simgelerle özetleme kalkışmak bana göre cahiliyetten öte değildir! Gerçek Erkekte bulunması gereken ler Bunlardan cok cok daha farklı!
Bu Memleket dalgasını komikleştiren bir örnek vereyim. Şimdi 1. dünya savaşından sonra osmanlı devletinin güney dogu anadolu bölgesini ( maraş, antep, urfa ) o dönem fransızlara verilen bölegeler aynı zamanda sınır bölegeleri. neymiş efendim halkın memleketini kurtarması ve korumasıymış! Peki bizim atalarımız ne yaptı afedersin savaş sırasında yataktan cıkmadımı? Cevap vereyim cıktı ama memleketinde direniş yapmadı --çanakkalede yaptı -- izmirde yaptı -- eskişehirde yaptı ama kırıkkalede yapmadı çünkü gerek yoktu. şimdi bu noktadan bak! antep lilerin maraşlıların urfalıların övündükleri mevzunun aslında memleketsel bi özellik sayılmadıgını! anlayabildiysen tsk ederım Ben bir kırıkkaleliyim bunu da belirteyim ama asla kırıkkaleliyim diyerekten ortada dolaşmayız binevi sivaslıyız muhabbetine benzer bu! kırıkkaleyi bilirsen anlarsın ne demek istedigim

ARTI TAKIMINIZA YÜREKTEN BAŞARILAR! UMARIM ŞAMPİYON OLURSUNUZ