Tekil Mesaj Gösterimi
--->: -->: Vatan Gazetesini protesto
Alt 21.01.2008, 20:03   #52
crayz58body
Acemi Yiğido

crayz58body - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 crayz58body Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: Vatan Gazetesini protesto

Alıntı:
ofgurleyuk78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben Vatan gazetesi okuyorum. Bu yazıyıda okudum. Gazete yalan mı yazmış, yanlış mı yazmış? Adamlar Mehmet'in resmini de koymuşlar.
Mehmedin siyasi görüşü ne olursa olsun tüm Türkiyeye mal olmuş bir topçudur. Sizler Mehmet'e daha dikkatli ol diyeceğine herşeyin doğrusunu yazan bir gazeteye sizin görüşünüzü paylaşmadığı için böyle ithamlarda bulunabiliyorsunuz. Yazık üzüldüm doğrusu. Peygamber Efendimiz "gerçek nerede olursa olsun arayın bulun " demiş. Gerçeklerden kokmayın. Korkuyorsanız da yapmayın. Sevgiyle kalın. Hoşçakalın. Gerçeklerle kalın.
yalanda yazmamış yanlışta ama müslüman mahallesinde salyangoz satmış. Türk yudu Türkiyede Türküm demeyi suç gibi götermiş...''Senin gazeten'' Posta gazeteside Müslüman Türkiyede Namaz kılmayı MANŞETTEN Ayıp gibi suçmuş gibi göstermiş...Mehmet Yıldız'ın hareketinde hiç bir acayiplik yok...Sen Müslüman Türk yurdunda Ankaranın göbeğinde apo posteri, pkk bayrağı sallayanlara bak Hırant olanlara bak vatanı satanlara bak bunları yaz eleştir...OLDUMU KOÇUM Okuduğun gazetenin hangi misyona hizmet ettiğine bak...Verdiğin her kuruş bu ülkenin temeline dinamit olacaktır...
crayz58body isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla