Tekil Mesaj Gösterimi
--->: HERKES ALKIŞLIYOR
Alt 21.01.2008, 21:27   #4
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1493 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: HERKES ALKIŞLIYOR

Merhabalar Yiğidolar
Bizi alkışlayan eller dert görmesin... Ben bazı medya mensuplarını bu alkışlama hususunda aman siz geri kalın diyorum. Hocamızın bazı söylemleri ile alay eden, bunları realiteye alıp takımımızla dalga geçtiğini zanneden boynuna fular ve ağzına pipo alıp gazaetecimi yoksa entellektüel burjuva çocuğumu belli olmayan; ağzından söz yerine necis akan bazı medya ağası geçinen kişiler bizleri alkışlamasınlar. Biliyorum tahmin ediyorumki şimdi çark ettiler. Şunun şurasında ligin bitmesine ne kaldıki. 10 hafta civarında bir şey... 3-4 galibiyet aldıktan sonra Yiğidomuz Yüzde 80 UEFA yı garantileyecek gibi... Şimdi de oturmuşlar Avrupada Yiğidomuzun ülke puanına katkıda bulunamayacağını kelam ediyorlar. Yani düne kadar bizim Vestel Manisa hüsranına uğrayacağımızı zannedip şebeklik yapan kişiler Şimdide Avrupadaki Yiğidomuza el attılar.. Şunu unutmasınlarki O yerlere göklere sığdıramadıkları Trabzondan bir Erciyes in daha çok ülke puanı topladığıdır. Yani o zaman bile çığırtkanlık yapan o kişi yada kişiler gazetecilik manevrasını kullanarak yaa işte biz şöle demek istedik böyle demek istedik vari sözlerle Asenacılığa döndüler. İşte Türk sporuna ne kadar zararlı oldukları tescilli belgelenen bu medya şakşakcıları şimdide bizleri alkışlıyormuş Ben bunu yemem yiyen varsa buyursun. Benim Yiğidomun maçına Hafiklerden Zaralardan Yıldızeli Tokatlardan gelen -40 derece soğuk havaya rağmen elleri patlayana kadar destek olan ellere saygım vardır. Sabah akşam yiğidomuza destek olan Öğrencilerimize ünilerimize Maç parası için çalışan amelelerimize saygım vardır. Maça gitmemeye yemin eden vede sıcak odsında arkadaşları ile keyifli dakikalar geçiren ve maç esnasında gördüklerini yazan bu şebeklere takımımı alkışlatmam... Asla ve asla... Kırarım karşıma çıkarsa o elleri... Bu takım sadece sivasın değil Türkiyenin takımıdır. Bunu buradan özellikle iddaalı bir şekilde söylüyorum. Bu yönetim bu hoca ve bu cefakar yiğido bu şekilde bu ruhla devam ettiği sürece... Saygılarımla....

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...