--->: Başkan Cine5 te
Arkadaşalar Sivasspor a gülünecek şekilde atılan maillere inanın üzülsem bile asıl benim üzüldüğüm aslında Sivasspor kasasına giden paranın azlığı beni o kadar kahretmiyor üzse bile beni Kahreden adeta içimi parçalayan kara kara düşündüren bir olay varki gerçeklen içler acısı bir kabus gibi;EL ADAMI NE DER Bizlerin hakkında şu Sivas lılar bak hele 7 Milyon Sivas lıyım deyipde geçinenlere bak hele 7 milyon Sivas lı 20.000 smn atmış deyipde dalga geçmezmi gülmezmikahkaha atmazmı Birlik bütünlük dayanışma tek bilek tek yürek yok bunlarda demezmi?Kamuoyunda bizleri rencide etmezmi xxx Kentli demezmi bizim sayımız bu kadar biz bile Sivas dan fazla sms atardık sonra düşünün xxx bir takım bizim pozisyonuna çıktığında aynı kaderi paylaşırlarsa o xx takımda TÜRKİYE de bizden nufüsü çok daha fazla az olup bizim 3-5 katımız yardım kampanyalarına daha duyarlı olduğunda ELİN ADAMI BİZE GÜLMEZMİ..!!Sadece sms olsa dediğim gb iş bitse ama maalesef bitmiyor ne derler bilirmisiniz şu Sivas lılara bakın hele 7 Milyon Sivas lı nerde bu nasıl tutuculuk örneği adamlar ŞAMPİYON Luğa oynuyor ceplerinde akrep var yazık demezmi;DER DER DER DER..Spor yorumcuları Gazete köşe yazarları KAMUOYU Hepsi der birde üstüne üstelik KAHKAHA Atar..Onun için şu anki durumda zaten açığımızı arıyorlar gerek bizleri kıskananlar çekemeyenler bizleri istemeyenlere MEYDAN Vermeyelim..Hani Nerde 2,5 Milyon İstanbul da oturan Sivas LI Hani Nerde TÜRKİYE nin değişik İllerindeki Sivas lılar Hani nerde AVRUPA Daki Gurbetçilerimiz Ben bulamadım ya sizler..?
|