Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Ceyhun Yılmaz'dan Jest...
Alt 22.01.2008, 17:12   #14
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 956 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Reden --->: Ceyhun Yılmaz'dan Jest...

Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Best Fm'de öğlen saatlerinde yayın yapan Ceyhun Yılmaz, bugünkü programında Başkanımız Mecnun Odyakmaz ve Hocamız Bülent Uygun'la telefon bağlantısı yaptı.
Bülent Hocamız ile konuşmasında takımımızı övmesinin yanırısıra su anda devam etmekte olan 5058 sms kampanyamızında reklamını üstüne basa basa yaptı.
Buna ek olarak, ileriki bir tarihte Sivas'ta tüm gelirlerini SİVASSPOR'a bağışlamak üzere bir program yapacağınıda belirtti.
Başkanımızla olan görüşmesini maalesef dinleyemedim, dinleyen arkadaşlar detayları yazarsa sevinirim...
Ceyhun Yılmaz'a Sivaslı ve Sivasspor'lu olarak teşekkürü borç bilirim...
DÜN AKŞAM ÇOK ŞANSLIYDIM, ANNEMLERDEN EVE GİDERKEN ARABADA RADYOSPORDA 107.2 GALİBA BÜLENT UYGUN VARDI UZUN UZUN KONUŞTU ONU DİNLEDİM ACAYİP REKLAMDI KAMPANYA İÇİN, HOCAMIZ HERZAMANKİ GİBİ SÜPER AÇIKLAMALARDA BULUNDU,
SONRA AKŞAM KUMANDA BAŞI ZAPPİNGTEYKEN BAŞKANIMIZI CINE 5 TE CANLI YAYINDA YAKALADIM TAM PİŞTİYDİ YANİ DÜN AKŞAMIM
Bu Konuda abircan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...