Tekil Mesaj Gösterimi
--->: BİZİMLE UĞRAŞMAYIN!!!
Alt 23.01.2008, 09:34   #24
koran58
Yeni Yiğido

5 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 koran58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: BİZİMLE UĞRAŞMAYIN!!!

bu ulusal basın büyük takımların paralı tutulmuş kalem slahşörlerden bu insanlar her türlü karalamayı yapar birde futbola siyaset bulaştı kelimesini söylediler böyle satılmış spor yazarları varken bizler hala vatandan bahsediyoruz yani bu yazar burnunun ucundaki olayları göremeyecek duyamıyacak kadar kör ve sagır çünkü bu bilinçli dünbüklerden affedersiniz federasyon seçimi yapılıyor ne oldu birdenbire ta hükümet geçen sene ugraşmaya başladı ve işi bitiriyor yani kaleler birer birer gidiyor bu tip yazarlar satılmışlar bunları üstü kapalı tutuyor bizler milliyetci insanlarız sagcısı solcusu vatanımızı bayragımızı topragımızı seven ve canımızı verecek kadar baglı insanlarız tüm taraftarlarımız hangi düşünceye sahip olursa olsun bizim birliğimizi beraberliğimizi bozmaya çalışıyorlar buna müsade etmeyelim yani geçmişimizi unutmayalım yönetim başkan ve gülüm bülent hocam zaten duruşu belli mehmet yıldızımızı bu hainlere yem etmeyelim taraftarımızda sahip çıkmalı mehmetler bülentler kolay yetişmiyor çorumdan tüm sivaslı kardelerime sevgiler gönderiyorum hepinizi canımdan çok seviyorum iyiki varsın başkanım ve yönetim kurulum sizler dünyayı ayaga kaldırdınız ey uyumayın sivaslılar ölü topragınızı üzerinizden atın uyanın eskiden takımı deplasmana götürecek para bulamıyorduk takım deplasmana gidecegi zaman yönetim para isterler diye girecek delik arıyorlardi bunları eski bir yönetici olarak yaşadım bu insanların elini öpmek lazım iyiki varsınız ALLAH sizlerden razı olsun sizleri seviyorum inşallah şu kanaryanında tüylerini yolar göndeririz ALLAH yardımcınız olsun TANRI TÜRKÜ KORUSUN Orhan Koran Çorum
koran58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı koran58'a Teşekkür Ediyor...