--->: YAZIK HALA İKİLEM YAŞAYANLAR VAR !!!!!
Bende demin cevap yazdım ama göndermedim. Yazdığım cevabı yorumlara eklemek için üye oldum ama sistem arza verdi. Yazdığım cevabı kopyaldım aynen burayada yazıyorum değiniz gibi yazzık hemde çok yazzık
Selam Hacer Hanım
Yazılarını defalarca okusam ne usanıyorum nede bıkıyorum tekrar tekrar hatta defalarca okuyorum.'Akıl Verin birtaz hangisini seçeyim' diyorsun.Buna akıl vermeye gerek yokki bende bir zamanlar BJK idim ama düştündüm taşındım BJK SİVAS'a ne vere bilirki hiç bir şey? Peki Sivas herşey verdi ama her şey Yiğido sayesinde 4 büyük kuluplerin maçlarını canlı olarak izledim YİĞİDO Sayesinde Sivasmın mert dürst insanları dünyada adını duyurdu. 7 milyon Sivaslı artık gögsünü gere gere ben Sivas lıyım diye biliyor. Bunlar yetmezmi Bir zamanlar doğunun geri kalmış ili diye bilenler Şimdi Avrupanın şehirleri ile karşılaştırıyorlar peki budamı yetemez. bunlar sadece bazıları.
Bana bu imkanları sunan takımı Başka takımlarla kıyaslamaya gerek varmı şimdi iyi düşünün Ben düşünecek alternatif buluamıyorum.
Sivaslı olarak konumu ne olursa olsun Sivassporun karşısına tercih edeceğim bir takım bulamıyorum SADECE VE SADECE SİVASPORUM VAR
|