Tekil Mesaj Gösterimi
--->: YAZIK HALA İKİLEM YAŞAYANLAR VAR !!!!!
Alt 25.01.2008, 13:57   #7
basayev58
Yiğido

basayev58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 basayev58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: YAZIK HALA İKİLEM YAŞAYANLAR VAR !!!!!

Bütün medyada Sivas'ın bu derece reklamının yapılması bir Çavuşbaşı çocuğu olup gurbette yaşayan beni çok sevindiriyor,gururlanıyorum... ama dün bir ulusal kanalımızda Sivas'ta bilet gişesinin önünde röportaj yapılıyor ve bir hemşehrimiz şuna benzer bir ifade kullanıyor. "-Ben Galatasaray'lıyım ama bu sene şampiyon Sivasspor." herşey güzel tüm Türkiye'nin spor medyasının insanların gözü Sivas'ta...ve biz hala kendimize inanamıyoruz.ne demek Galatasaray'lıyım,Beşiktaş'lıy ım,Fenerbahçeli'yim...sadece başarıda mı taraftar olmak lazım?bugün Göztepe amatör kümeye düştü,ama taraftarı heryerde yanında,onların içinden bi kişi çıkıp ben Fenerbahçe'liyim demez.Artık bu ego tatmini için adı büyük takımların sevdasından vazgeçelim.İşim gereği birçok şehir geziyor banka şubelerini denetliyorum,bana birisi hangi takımlısınız diye soruncada Sivasspor'luyum diyorum,hemde övünerek,2. ligdeykende diyordum,şimdide diyorum...karşımdakiler çoğu zaman şaşırıyor,büyüklerden hangisi diye soruyor,bende benim kalbimde tek büyük var diyorum...işin özü bu olsa gerek!!!