Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Sivaslı vekillere göre Fener maçı?
Alt 26.01.2008, 18:06   #576
Yeniçerİst
Acemi Yiğido

Yeniçerİst - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 51 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 Yeniçerİst ist jedem bekanntYeniçerİst ist jedem bekanntYeniçerİst ist jedem bekanntYeniçerİst ist jedem bekanntYeniçerİst ist jedem bekanntYeniçerİst ist jedem bekannt
Standart --->: Sivaslı vekillere göre Fener maçı?

Hamza Yerlikaya: Yarın sabah maç için inşallah Sivas’ta olacağım. ‘Gariban Yiğidolar’ dediğimiz Anadolu’muzun güzide takımı yarın milyon dolarlık Fenerbahçe’ye inanıyorum ki başa baş bir mücadele gösterecek. Sivasspor tarihte yapılmamışı gerçekleştirdi ve uzun zamandır zirveden inmedi. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray her zaman şampiyon olabilir. Fakat Sivasspor için bu her zaman olamaz. Sivasspor Türkiye’de var olan ‘4 büyükler oluşumunu’ yıkmak üzere. Taraftar olarak bunu yıktık ama saha başarısı olarak da yıkacağız inşallah. Şehrimiz Fenerbahçe’yi ayrın en centilmen şekilde karşılayacak. ‘Sivas’ın havası sert insanı merttir.’ İnanıyorum ki yarın çok güzel bir atmosfer olacak. Gönlümden geçen skor ise 2-1 Sivas…

Muhsin Yazıcıoğlu: Yarın inşallah ben de maçta olacağım. Bir kere Sivasspor buraya kadar tesadüfen gelmedi. Başta başkan Mecnur Otyakmaz ve Bülent Uygun hocamız olmak üzere tüm şehir halkının bu başarıda büyük payı var. Bununla birlikte Sayın Sivas Valisi Veysel Dalmaz’ın takıma ve şehre inanmasının payı büyük. Bu maç son derece kritik bir maç ve bence kırılma noktası. Sivasspor yarın oynayacağı maçta yükselişinin tesadüf olmadığını da ortaya koyacaktır. Gönlümden geçen bir skor yok ama ben Sivasspor’un sahadan ayrılacağına inanıyorum.

ne güzeLde ifade etmişLer.
Yeniçerİst isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Yeniçerİst'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...