28.01.2008, 15:18
|
|
|
Yeni Yiğido
9 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 
|
--->: FENERBAHÇEYİ NEDEN YENEMİYORUZ
1 - Bunları tarafsız bir gözle yazacağım.İsteyen kızar , isyen kendine pay çıkarır..
BENCE ; SivasSpor taraftarı takımına itici güç olamıyor.Mesela Trabzonspor maçınızı izledim.Ses gelmiyor tribünlerden ya?Biz kahvede oyun oynuyoruz o sırada ; geçen muhabbet " Takım şampiyonluğa oynuyor.Taraftar küskünlere " .. Bunda soğuğun ÇOK BÜYÜK bir payı var ama ; takımınızı bu zaman desteklemezseniz ne zaman destekleyeceksiniz ? Taraftar cefakardır.Soğuk kar,kış,kıyamet dinlemeli.
Mesela dün İzmitte çok soğuktu.İstanbulspor maçında gene tribünlerimiz doldu.Gene itici güç olmayı başardık.78 den sonra bi ara sussakta , anladık ki olmayacak " YAPTIĞIMIZ BASKI VE TEZAHÜRATLAR " sonucu ilk golumuzu 88.de , ardından 90. da 2.golumuzu bulduk..
Dünkü fenerbahçe maçında bakıyorum tribünlerinize trübünlerinizin sadece orta bölümünde 100 kişilik bir grup boğaz patlatıyor , yanında amcam elinde çekirdek çıt çıt çıt gidiyor.Yani inanın bu durumda KocaeliSpor olacak ve öle durulacak o stadda ? düşünemiyorum bile ...
Sivasspor taraftarı KENETLENİN BİRBİRİNİZE !
2 - Medya malesef Sivasspor'u bitirme politikasına başladı.Mehmet Yıldız'ın transfer'le kafasını karıştıyorlar.Sizi poh pohlayıp havaya girip , küçük takımlara hırs yaptırıyorlar.Sizden şampiyonluğu satmanızı bekliyorlar.Zamanında Bülent Uygun'un KocaeliSpor'umuz şampiyon olacakken takımını sattığı gibi ; sizden de takımınızı satmanızı istiyorlar.
BU OYUNA GELMEYİN ...
Ve aklıma nedense hep şu geldi maçtan sonra ; BÜLENT UYGUN KOCAELİSPOR ŞAMPİYONLUĞUNU HANGİ TAKIM İÇİN SATTI ? Ezikbahçe ..
PEKİ DÜN SİVASSPOR KENDİ SAHASINDA İLK DEFA KİME YENİLDİ ? Ezikbahçe ...
BÜLENT UYGUN'UN LAKABI NEDİR ? ASKER BÜLENT .. BUNU NERDE KAZANMIŞTIR ? Ezikbahçe ...
İnşallah komplo teorisi olarak kalır aklımda ...
|
|
|