Tekil Mesaj Gösterimi
ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI
Alt 30.01.2008, 10:38   #24
Rallim58
Gast

Standart ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI

Öncelikle, bazı yorumlar amacının dışına çıkarak kişiselleştirildiğini görüyoruz. Site yönetiminin bu konuda tedbir almasını talep ederek sözlerime başlamak istiyorum.
SEVGİLLİ YİĞİDOLAR :
1- Yıllardır süregelen ve halen 3 veya 4 büyük diye adlandırılan kulüplerden Fenerbahçe gibi her yönden güçlü bir takıma yenildik diye; feryat-figan, hatta olmadık hakaret ve iftira niteliği taşıyan söylemler, yorumlar yiğidolara yakışmadı.
2- Herkes en az senin kadar her karşılaşmadan 3 puan almanın hesabını yapar. Ancak bu puan yada puanların alınmasında sen ve ben 12. adamlık görevimizi yapabiliyormuyuz önce onu masaya yatırmalıyız.
3- Açılan kampanyalara sahip çıkmalıyız. Çevremizi yönlendirerek kampanyaya katılımlarını sağlamalıyız.
4- Foruma her önüne gelen hemen üye olup anında da cevap yazma yorum yapma hakkına sahip oluyor. Bu çok ciddi yanlış, çok ciddi futbol teröristlerine, futbol anarşistlerine, futbol provokatörlerine davetiyedir. Bunu çok ivedi gözden geçirilmesi için site yönetimi çözüm üretmelidir.
5- Başka kulüp taraftarı kendini Sivas'a olan sempatiliğini belirtiyor gibi yorum yazıp (nasıl olsa sanal alem hesabından) ortamı germeye çalışarak taraftarlar arasında sanal husumet çıkarılıyor. Tabi bazı misafir taraftarların samimiyetleri yorumlarından belli oluyor, onları tenzihen söylüyorum.
6- Yorumlarımızdaki eleştirilerimizi daha seviyeli üslup ve olumlu yönde yol gösterici nitelikte olursa yiğidolarımızın kaynaşmasına neden oluruz diye düşünüyorum.
7- Kar-Kış, Yağmur-Çamur, Soğuk-Sıcak demeden nasıl -25 lerde Trabzon maçına gittiysek, tüm karşılaşmalarda stadda yerlerimizi almalıyız. (Mazeretine binaen gelemeyenler hariç gerçek yiğidolar -25 de stadda takımını yanlız bırakmayanlardır)
8- VEE GÜN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜ-GÜN YİĞİDOLARIMIZIN DAYANIŞMA KAYNAŞMA GÜNÜ-GÜN SİVASSPOR ÜZERİNDE BİRLEŞİP NASIL ŞAMPİYON YAPARIZ DÜŞÜNCESİYLE KAFA YOUP, TEZAHÜRATLARIYLA YİĞİDO OLMAK GÜNÜ VE ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI

Tüm YİĞİDOLARA saygılar, selamlar