Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Ne Sivaslıymış ama!
Alt 31.01.2008, 10:01   #606
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI
Böse --->: Ne Sivaslıymış ama!

Alıntı:
Dağcı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne Sivaslıymış ama!

Hani geçen hafta "Sivasspor zirvede... Sivaslılar nerede?" diye sormuştum ya... Cevabı hayal kırıklığı yaşayarak öğrendim. 5 milyon Sivaslıdan söz edilen bir coğrafyada, 5 YTL ödeyip Sivasspor'un "Sivas yaz, 5850'ye gönder" kampanyasına hepi topu 20 bin SMS gitmiş! Bazılarının birden fazla mesaj gönderdiği de hesaba katıldığında, kampanya başladığından bu yana takımlarını destekleyen Sivaslıların sayısı ancak 15 binmiş!

"Ayıptır" demiyorum... "Yazıklar olsun" da demiyorum. Çünkü bu bir bağış kampanyası... Yani bir gönül olayı.

Sadece ufak bir hesap yapmayı ve Sivaslıların ne gönlü bol insanlar olduğunu tüm ülkeye hatırlatmak istiyorum!

20 bin x 5 YTL = 100 bin YTL.

Koca Türkiye'deki Sivaslıların, lafa geldiğinde övündükleri, "gururumuz" dedikleri; her galip gelişinde sağa sola hava atıp sevindikleri Sivasspor'a verdikleri değerin kampanyadaki tutarı işte bu. İyice anlaşılsın diye bir kez de yazıyla aktarıyorum:

"Yüz bin YTL."

Evet, bu bir bağış kampanyası... Yani bir gönül olayı. O zaman lafı fazla uzatmadan noktayı koyayım: Allah Sivaslıya da gönlüne göre versin!

Zeki ÇOL - Zaman - 31.01.2008

Gerçekten çok acı bir durum. İBB maçında da 8553 biletli seyirci varmış.

Galiba bizim Sivaslılığımız sadece dilimizde...
Bende okudum HaLbuki 7 MiLyon değiL 25.000 Sivas'Lı varmış Ama bir yandanda seviniyorum Canım dediğim Ciğerim dediğim insanLarı tanıdım şükür...Ona göre bizde Tecrübe sahibi olduk Sonra demeyin be SİVAS'Lı iş adamLarı nerede ne verdinizki hemşericiLik ruhundan ne istiyorsunuz onLardan yada isteyebiLirsiniz?Ben ömrümde Nüfusumuzu bir kere OLsun anmadım heLe heLe bu saatten sonra hiç anmam..Sadece TÜRKİYE'yi güLdürdük o sms Lerde neyse yapıLan ibadet anLatıLmaz..
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla