Tekil Mesaj Gösterimi
-->: SERBEST KÜRSÜ
Alt 01.02.2008, 08:47   #617
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1081 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: SERBEST KÜRSÜ

Alıntı:
Dağcı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geçen gün merak ettim ve www.tbmm.gov.tr 'ye girdim. Sivas milletvekillerinin verdikleri önerge, kanun teklifi falan ne durumda diye inceleme yaptım. İçlerinden sadece Muhsin Bey'in çok aktif olduğunu diğerlerinin ise 1 yada 2 çalışma yaptıklarını (hatta bazıları sadece 1 kanun için sadece imza atmışlar)şaşkınlıkla gördüm.

Onların bu üstün çalışma şevkleri Sivasımız için beni çok ama çok heyecanlandırdı...
Yapmış oldun tespit yerinde bir tespit sanmasınlarki bize oy verenler bizim ne yaptığımızı bilmiyorlar tam tersi şimdi attıkları adımları dahi biliyoruz hiç kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacaktır bu günün yarınıda var bir daha oy istemeye geleceksiniz işte o zaman bizim tepkimiz çok ağır olacaktır dağcı kardeşim Araştırmaların için size çok teşekkür ederim ER MEYDANININ SAHTE KABADAYILARI
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda altuntas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...