Tekil Mesaj Gösterimi
İKİ YAYINCIYA ADIM ADIM
Alt 07.02.2008, 12:17   #639
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1534 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart İKİ YAYINCIYA ADIM ADIM

Süper Lig kulüpleri, maçların iki kuruluş tarafından yayınlanmasını prensipte kabul etti. Bu konuyla ilgili teknik alt yapının da elverişli olduğu açıklandı.
7.2.2008

D Smart tarafından Futbol Federasyonu’na teklif edilen ve 2010 yılından itibaren Süper Lig maçlarının iki kuruluş tarafından yayınlanma önerisi, kulüpler tarafından olumlu karşılanırken, teknik detaylar da belirlenmeye başladı. Federasyon ve Kulüpler Birliği’nin kurdukları komisyonlarla konuyu incelemeye devam ettiği, kulüplerin, gelirlerin ikiye katlanacak olması nedeniyle D Smart’ın teklifini benimsediği ifade edildi. 2010’dan itibaren çift yayıncı kuruluş uygulamasının başlamasıyla, bir dekoderde çift kart kullanılacağı ve böylece herhangi bir sorun yaşanmayacağı kaydedildi. İngiltere’de de aynı uygulamanın yapıldığı ve Premier Lig maçlarını yayınlayan kuruluşun, tek dekoder üzerinden izleyiciye ulaştığı ifade edildi. D Smart, önerisinin resmileşmesi halinde ilk yıl için belirlenecek ücretin yarısını şimdiden ödemeyi taahhüt etmişti.

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla