--->: LİG TV'Yİ PROTESTO ETMEK
SEVGILI sivasli hemsehrilerim cok guzel bir konuya deginmissiniz size tessekkur eder bende tepkimi yazayim sivasspor turkiyede sampiyon olsa bile sozum ona tum lig teve yorumculari genede sivasi bir hic gormuye devam edecekler o da sundan kaynaklaniyor biz sivaslilar olarak istanbuldaki uc takimin kusunu kaldirmiya devam ettirdigimiz surece bize hep boyle davranacaklar size soruyorum trabzon siporun ne iddasi var bu hafta macini yayinliyorlar bunlar trabzonun bir birine kenetlenmis bir taraftari oldugundan bizde tum sivaslilar olarak bizde sozum onlara lig tevenin butun uyeligini donduralim telovizyondan izliyecegimize radyodan
dinleriz onlarin hic olmasa yanli yayinlarini gormezik bugunden itibaren benim uyeligim var lig teveyi kaldiriyoerum size soz veriyorum sizde sansal buyuk agamiymis neymis kendine birde tarafsiz yayinciliga davet ediyorum fb gs bjk ts yalakaligi birakin sizi erkeklige davet ediyorum bizde sivaslilar olarak kendimize ceki duzen verip oyle yaratiklarin yonettigi bir spor puroramina bakmiyalim tum sivaslilara selamlar unutmayinki sivastan baska sivas yok
|