Tekil Mesaj Gösterimi
--->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPASİTEM
Alt 12.02.2008, 15:25   #157
BOUN
Usta Yiğido
 
BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 40
Mesajlar: 2.544
Thanks: 1.138
1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 997 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPASİTEM

Alıntı:
sensetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
saygıdeğer ercis hocam...
birşeyi ne kadar güzel anlatırsan anlat, anlattığın mevzu karşındakinin anlayabildiği kadardır...
o yüzden hiiiiç kendini yorma bence...
adam şartlanmış seyirci kapasitesine, tutturmuş ordan gidiyor...
hiç soruyormu acaba....ya ben neden daha modern bir statda daha rahat maç seyredemiyorum??

peki o arkadaşlara şunuda sorayım??
Atatürk olimpiyat stadı her maçta doluyormu???
acaba müracat etsek Sivas'a da bir şampiyonlar ligi finali verirlermi?
kayserilinin gerisi seninkinden değerli mi??
-20 derecede, yağmurda, çamurda maç seyrederken ne kadar zevk alıyorsunuz???
çıkaralım at gözlüklerini...birşeyi değerlendirirken tek bir açıdan bakmayın olaylara.............

Arkadaşım değerli yorumun için teşekkürler. Bizde bir şartlanmışlık var almış başını gitmiş, yok efendim zaten gelen taraftar sayısı 7-8 binmiş yok kulüp yeni stad yapacak parayı nerden bulacakmış yok zaten futbolcunun parasını vermekten acizmişiz vs vs. Laf olsun diye yazılmış birsürü yorum var.

Adam hiç ilerisini düşünmüyor, bırakın elli yıl sonrasını içinde bulunduğu koşullardan bile haberi yok. Soğukta, buzda, karda, çamurda perme perişan futbol oynanmasından ve izlenmesinden demek ki kimse rahatsız değil.

Ayrıca stadları kulüplerin yapmadığını ve devlette adamın varsa gönderilen ödeneklerle çatır çatır stad yaptırılacağını bilmeyen bir sürü arkadaşımız var maalesef! Burdan bu arkadaşlara bir örnek vereyim: Şu an merkez nüfusu 70-80 bin civarında olan Rize'ye sayın başbakanın memleketi olması hasebiyle en az 30 bin kişilik stadyum yapılması planlanıyor. Orandaki uyumsuzluk dikkatinizi çekmiştir ancak ben bir daha tekrar edeyim, 80 bin nüfusa 30 bin kişilik stad!... Yani adamın varsa çatır çatır yaptırırsın. Özetle olay bu!

Şunu aklınıza koyun, Sivas'a en az 35-40 bin kapasiteli, tamamen kapalı, tribünleri ısıtmalı, modern bir stad yapılmalıdır!

İnşallah biz de bir gün hükumette kendimize bir dayı bulunca yapılacaktır!

Var mı ötesi?
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda BOUN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...