Tekil Mesaj Gösterimi
Gecen Gun Onemine Binayen Konusurken
Alt 05.08.2005, 06:17   #19
VURUCUTIM
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 VURUCUTIM ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Gecen Gun Onemine Binayen Konusurken

S.A "VATAN SEVGISI IMANDANDIR" Hadis seriftir.ilk evvela dogdugum ve buyudugum Can vatanim Turkiye ve Can Sehrim Sivasa ve sivaslilara orda yasayan ailemle birlikte tum sivaslilara selam ve Allahin rahmeti ve magfireti uzerine olsun. Bir yerde oturuyorduk dediler bu hemserin ne is yapar dedim dediler kose yazari. sunla bir konusayim hos bes den sonra bened sivasliyim agbey dedim sicak bir ilgi ile memun oldun gardas dedi mutavazi bir sekilde Hollanda'da ufuk gazetesi var ,orda benim buraya girdigimi bilmiyor ya dedim suan bir iki soru sorayim kose yazari sivasli Necmettin Yasak agbeye,Dedimki agbey sivasspor birincilige cikti ne dusunuyon senece 1.ligde tutuna bilecekmi hafif bir tebessumden sonra aklimda kalanlar soyle dediki.Biz sivaslilar hic bir melmeketin cocuguna benzemeyiz her yerin iyisi iyidir ama sivasin iyiside kotusude bir basaka delisde veliside mertir .Sivaslilar sivas ve sivasspor icin canini verir.Hayirli olsun hepimize ne varki,akilli olamk lazim dedi herkes uzerine dusen gorevi yaparsa hereks haddini bilirse kimse kimsenin isine karismasa basari gelir burda sunu anlatmak istiyorum dedi.Denge kisideki akil seviyesini gosterir,dengeli insan akilli insandir .Ne gelmise insanlarin basina GAFLETTEN gelmistir.Herkes gaflet icinde olmadan uzerine duseni yaparsa ilk besin icinde olmak icin bir problem gormuyom ve okadar turkiye liglerinde oynayan sivasli futbolcu var benece oncelikle takimi saglam kurarak bunlardan olusmali bir kactane'de hakiki adam gibi adam olan sivasspora faydali olacak hala hatirin kalmasin diye yabanci alinsin ,antramanlarda'da mehtr marsi konularak gerekiyorsa maclarda'da ruhlari fizikle birlikte cosarsa sahada nasil oynuyorlar gor oazaman.cunki dedi insan inandigi gibi yasamasa ,yasadigi gibi inanmaya baslar,dedi sivasi her haliile anlayacak sivasli sporcular olurda butunluk olusur cosku kendiliginden yonetimi ve taraftari kadrosu ile butunlesir dedi.Arkadaslikta cikar ve zevkler,dostlukta ise felaket ve musubetler musterektir dedi bu ne demek dedim.O'da dedi soyle Arkadaslikta cikar ve zevkler,penceresinden bakarsan sivasli olmayanlardan kurulacak kadro parasi ve zevkine oynar,felaket ve musubetlerde ortak olan sporculardan kurulacak sivasli sporculardan olursa canla ve basal herseyini ortaya koyarak her an sivasli olmanin suguru ile oynamaya calisir ve her halde sivassporda kalir.Cunki tilkinin dolasip gelecegi yer kurkcu dukkani mutlaka siavasli olamsindan dolayi herzaman burasi benim melmeketim bunlarla devamli yuz yuze bakacagim dusuncesinde olur dedi tam aklimda kalamadi ama konusmalari tam sivasi dusunen bir sivasliydi.Bu bolumu gorunce boyle bir konusmayi hatirladim sizlerle paylasmak istedim.Sivasspora 1.lig'de Basarilar agbeyin dedigi gibi ilk 5'de insallah goruruz. Selam ve dua ile ...s.a

www.ufuk.nl...bakmak isteyen olursa.
VURUCUTIM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır