--->: ANADOLU DEVRİMİ YAPTIK
transferler daha iyi olsaydı süper olurdu. sms ler neden böle oldu çünkü herkes sivasın şampiyon olamayacağını düşünüyor. daha önce tarihlerin tekerrür edeceğine inanıyor. seneye futbolcuların satılacağına seneyede küme düşeceğine veya son anda kümeden kurtultcağına. halkın verdiği parayla kalacağına inanıldığı için. sivas göç veriyor ve vermekte çok oyunlar oynanmakta sivas emekli memleketi kaç ihtayar futbolla ilgilenirki. istanbulda bilmem kaç milyon sivaslı varmış ordakilerin bir çoğunun babası orda doğmuş. sivas artık nüfus cüzdanlarını arkasında kalalalı yıllar geçmiş. hiç sivası görmemiş. bursa, kayseri, konya gibi sanayileşmiş ve daha zengin şehirlerle karşılaştırılmamız bile bi hata 30-40 bini bulusa çok iyi 50 bini bulursa daha ne istiyon.sivasta halk sivas sporun şampiyon olmasının ne işe yarayacağının bilmiyor. olursa benim ne işe yarar der.eğitim şart anlatmak gerek şehir dışında sivaslı iş adamlarına tek tek gidilip yüzü karatmak bu bize yakışmaz. yardım eden eder etmeyen kendi bilir.yardım etmeyen başarımızda bizimle beraber sevinir başarısızlıkta duymazdan gelir.bölede gider...
|