Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Ben Diallo diyorum. Can siperane mücadele etti. Çok sakin kendine güvenen ve defansı rahatlatan bir oyun sergiledi. Top ayağında iken çok güzel vücudunu kullanıyor ve rakibi ekarte edebiliyor. Bu maçta çok çok iyiydi. 2.si Mehmet Yıldız çok mücadele etti çok çalıştı bir kaç pozisyonda birazda gücü bittiğinden etkisiz vuruşlar yaptıysada Mehmet yine soyadı gibiydi... 3- Yiğidoviç pardon Petkoviç idi. Kendine çok güveniyor ve çok iyi yere basıyor. Pozisyonları mükemmel takip ediyor. Kritik 3 kurtarışı var alkışı hakeden. 4-Sezer Badur. Kim bu çocuk nerden çıktı nerden geldi dendi. Oda orta sahadan çıktı Manisayı fazla sevindirmedi. 4-Uğur Yıldırım. Maç eksiği açıkça belli oldu ama kumaşı çok sağlam kısa süre oynadı bende iyi intiba bıraktı ilerde ilk 2 ye adını yazdıracak. 5-Abdurrahman Dereli. Kanatları çok iyi kullanıyor ve çıkışları seri. Yerini kaybetmese daha da iyi olacak. Taç atışlarının çoğunu olumlu kullandı ve yerini sağlamlaştırdı.
Bu arada bu maçta ve önceki maçlarda Hayrettinde çok büyük düşüş var. Kendine dikkat etmesi ve biraz daha çok çalışması lazım...
Saygılarımla
|
ugur yildirim hakkindaki yazdiklarina katilmiyorum arkadasim adamin ismi duyulmadi o oyuna girdikten sonra takim 10 kisi oynadi sen nasil bu kaniya vardin anlamadim haa bide hayrettinde dun cok hata yapti ama verdigi mucadele hatalarini affettirdi