Alıntı:
handsome5867 Nickli Üyeden Alıntı
konya spordan nefret ediyom başka bişe demiyom
|
gule oynaya alırsınız bu maci.sonrada butun stad konyaspor kumeye diye bagırırsınız arkadan da konyalım yuruyu calarsınız hoşunuza gider eglenirsiniz.ruhsuz yıldızlarımız kafaları onlerinde soyunma odasına giderken halaylar cekersiniz guzle bir haftasonu olur değil mi??düştük bi kere ya vuran vurana tekemyi vurun sizde.suc neydi deil mi sivasa mac izlemeye gelen konyaspor taraftarına taş atmaktı deil mi???karsılık verilince polisler tarafından goturulmekti.basın sozcunuzun bir avuc terorist geldi demesiydi dimi??anadoludan sampiyon cıkarmı cıkmaz mı orasını bilmem keşke cıksa da gorsek sivasspor olsa sonra baksak sivasspor camiası da aynı 3 buyuklerinki gibi ruhu da değişiyor mu görsek.birisi de 5 den asagı atarsak yendik demem demiş atın oglum 25 tane atın.biz alıştık zaten.ne yapsak kar etmiyor bu takıma sovuyoruz yuhluyoruz olmuyor siz de sovun ama centilmence atmayın yine tas sopa atın dovun sovun 5 tane de ittirin yollayın bizi oldu mu??ne hallere dusmusuz off ki ne off elbet bu öle topragı atılır bu takım dirilir ha kazayla kumedede kalırız inş de o zaman bunların hesabı senee sorulur.yazık diorum o yoruma.benim nufus kutugum sivas baba tarafım komple sivaslı diger taraf konyalı ben de knoya dogumluyum ben de nefret ediyimmi sivastan???