Tekil Mesaj Gösterimi
-->: EMEKLİ OLMA ZAMANI GELMEDİ Mİ?
Alt 20.03.2008, 18:38   #12
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1113 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: EMEKLİ OLMA ZAMANI GELMEDİ Mİ?

Ben bazı genc arkadaşlara katılmıyorum neden onlardan tecrübeli türk futbolunu iyi biliyor diye bahsedilmiyor neden o isimlere fazla şans tanınmıyor ben bunların içinde sizi sadece bir örnek vereyim Yılmaz vural adam akademisyen futbolun okulunu okumuş avrupada diplamasını almış senelerce avrupa tecrübesi var ama adamın eline iyi bir takım teslim edilmemiş diğerlerinede hep düşecek takımlar teslim ediliyor bunlarda bizim gibi bir insan sihirbaz değillerki takımlarını şampiyon yapsınlar bizim tek eksiğimiz sabır bu insanlarımıza müsamalı davranamıyoruz elin ecnebilerine tahmül edeiyoruz bizim içimizden cıkan vatan evlatlarına azıcık sabır göstermek yerine takımın iki mağlübiyetinde hemen kovuyoruz bence onlar türk futbolunda birer ekoldür gencler elbetteki gelmei ancak bu insanları kaldırıp atamayız her zaman onların tecrübesinden faydalanmalıyız
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla