Tekil Mesaj Gösterimi
--->: -->: EMEKLİ OLMA ZAMANI GELMEDİ Mİ?
Alt 20.03.2008, 20:27   #17
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1304 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: EMEKLİ OLMA ZAMANI GELMEDİ Mİ?

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben bazı genc arkadaşlara katılmıyorum neden onlardan tecrübeli türk futbolunu iyi biliyor diye bahsedilmiyor neden o isimlere fazla şans tanınmıyor ben bunların içinde sizi sadece bir örnek vereyim Yılmaz vural adam akademisyen futbolun okulunu okumuş avrupada diplamasını almış senelerce avrupa tecrübesi var ama adamın eline iyi bir takım teslim edilmemiş diğerlerinede hep düşecek takımlar teslim ediliyor bunlarda bizim gibi bir insan sihirbaz değillerki takımlarını şampiyon yapsınlar bizim tek eksiğimiz sabır bu insanlarımıza müsamalı davranamıyoruz elin ecnebilerine tahmül edeiyoruz bizim içimizden cıkan vatan evlatlarına azıcık sabır göstermek yerine takımın iki mağlübiyetinde hemen kovuyoruz bence onlar türk futbolunda birer ekoldür gencler elbetteki gelmei ancak bu insanları kaldırıp atamayız her zaman onların tecrübesinden faydalanmalıyız
İYİ GÜZEL DİYOSUNDA GARDAŞ BUNLARIN ELİNEDE SEZON BAŞLARINDA TAKIM VERİLDİ. ÖRNEK YILMAZ VURAL GEÇEN SENE ANTALYASPORU KÜME DÜŞÜRDÜ...İYİ BİR TEKNİK ADAM OLABİLİR FAKAT ARTIK LİGİMİZ YENİ YÜZLER GÖRÜP GENÇ BEYİNLERE İHTİYACI VAR TABİ BİRDE TÜRK FUTBOLUNU İLERİ GÖTÜRMEK İSTİYORSAK....
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla