Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: -->: --->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tah
Alt 24.03.2008, 14:07   #174
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1183 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: -->: --->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tah

Alıntı:
nalcaciboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
samimi duygunu bilmem senin kardeşim.sen bu forumda konyaspordan nefret ediyorum bu kadar nefret ettigim başka bi takım yok demiştin yanılmıyorsam??öyle bir kişi vardı şimdi onceki sayfalara donmedim ama bunu soyleyen buyuk ihtimalle hatırladıgım kadarıyla sendin.tam senin gibisine artı knası bu uslub kullandıysan cevap vermişlerdir.

zaten bunalımdayız.millet asıp kesmekten bahsediyor oftaş macına hollandadan eski grup başkanı geliyor tribunler kilitlenecek bu maca yani anlayacagın cok sert ve gergin bi ortam var cıkıp bi de dan dun konustuysan cevap gelmiştir tabi.neyse sen kusura bakma yine de..
konyadan nefret ediyorum demedim uyuz oluyorum dedim...bunun sebebi de konyaya karşı şansımızın bir türlü tutmamasıydı...zaten ilk yarıdaki maçı da haketmediğimiz bir mağlubiyetle kapamıştık...
ben asla provakatif bişey yazmadım..yazsam üyeliğim silinirdi zaten...nedense kayseril ve konya forumlarında sivaslılar iyi dilekli birşey yazsa bile saçma tepkiler alıyor..konyada fazla değil ama bilhassa kayseride
..