--->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları
yigiter 187 kayserililerin forumunu bilmem ama Nalçacı forumlarında yazan sivassporlu arkadaslar var,kimse cıkıp da bişey demiyor.burada bize de bişey denilmiyor.
uyuz oluyorum mu dedin ne dedin o kadar kelimelerin içine dusmem ben onu gordum o gun sana bi tepki gostermedim zaten.şimdi tekrar yazdıgını gorunce laf soyledim.
olaylardan bahsedildi ben o oalyların oldugu macta sivastaydım ben de gelmiştim.sizin ustumuze taş atıp ortam germeseydinz.o gazetecei eleman bize el ayak hareketi gostermeseydi biz orada durup duruken taskınlık cıakrtmazdık.ayrıca o eleman sadece hareket gostermedi futboclularımızdan bazıalrını tartaklamaya calıstılar oradaki stad guvenlikleri tam bize sevinmeye gelirlerken mactan sonra.o olayda gecmişte kaldı biz acmıyoruz hep acılıyor anlamadım.
bazı seyleri de yanlış anlaşım da olabiliyoruz.cunu ortam gercekten cok gergin konyada su anda.unal karaman az once yollandı.taraftarın baskısıyla ve de yonetim kararıyla.bu saatten sonra hoca falan da getireceklerini zannnetmiyorum yada gostermelik gelebilir.artık teknigi falan oyun kurgusu bunlar gerekli değil bu saatten sonra motivasyon onemli.onumuzdeki sezon çalışılacak bir hoca gelmelidir.biz tum aklımızı duygumuzu bu haftasonu oftaş macına saklıyoruz artık.bu mac olum kalım macı.ya tamam ya devam olacak.sizi de tebrik ettik karsılıklı uzatmayalım artık.atışmanın sizi bi faydası olmadıgı gibi bi de bize zararı var.artı khersey oftaş macı için..
|