Tekil Mesaj Gösterimi
YİĞİDO EZİP GEÇİYOR
Alt 25.03.2008, 02:08   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart YİĞİDO EZİP GEÇİYOR



Bu sezon evinde oynadığı karşılaşmalarda sadece Fenerbahçe’ye mağlup olan Sivasspor, 4 Eylül Stadı’ndaki 12. zaferine Konyaspor karşısında ulaştı.

Sahasında bu sezon İstanbul Büyükşehir Belediyesporu 2-1, Gaziantepsporu 2-0, Gençlerbirliği OFTAŞ Sporu 1-0, Bursasporu 3-2, Vestel Manisasporu 1-0, Kasımpaşayı 4-0, Kayserisporu 1-0, Denizlisporu 2-0, Gençlerbirliğini 2-0, Trabzonsporu 2-0 ve Ankaragücünü 3-2 mağlup eden Sivasspor, Konyasporu da 3-0 yenmeyi başardı.

Bu sezon sahasında sadece Fenerbahçeye 4-1 yenilip, Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalan kırmızı-beyazlı ekip, Konyasporu da yenerek iç sahadaki 12. galibiyetini elde etti.

İç sahada oynadığı 14 maçta rakip filelere 27 gol atıp, kalesinde 9 gol gören Sivasspor, topladığı 37 puanla iç saha puan durumuna göre ligin en başarılı takımı. Sahasında hem ofansif, hem de defansif anlamda başarılı bir futbol sergileyen Sivasspor, 4 Eylül Stadında oynadığı 14 maçtan sadece 1inde gol atamadı, 10un da ise kalesinde gol görmedi.

Sahasında sadece 0-0 berabere kaldığı Çaykur Rizespora gol atma başarısı gösteremeyen Sivasspor, gol attığı 13 maçın 12sinden galip ayrıldı.

Sivasspor, sadece 1 gol attığı Fenerbahçe maçında sahadan mağlup ayrıldı.

Evinde oynadığı 14 maçta 9 gol yiyen Sivasspor, sahasında Gaziantepspor, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, Vestel Manisaspor, Kasımpaşa, Denizlispor, Kayserispor, Gençlerbirliği, Trabzonspor, Çaykur Rizespor ve Konyaspor olmak üzere 10 maçta rakiplerine gol izni vermezken, sadece İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Bursaspor, Fenerbahçe ve Ankaragücü takımlarından gol yedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespordan 1, Bursaspor ve Ankaragücünden ise 2şer gol yemesine rağmen sahadan galip ayrılan Sivasspor, 4 gol yediği Fenerbahçe maçından ise sahasından 4-1lik skorla mağlup ayrıldı.


Hürdoğan
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...