Tekil Mesaj Gösterimi
-->: DESTEK İSTİYORUZ
Alt 25.03.2008, 11:39   #10
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1548 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: DESTEK İSTİYORUZ

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Mehmet Yıldız, "Başka şehirlerde tribünler futbolcuları ateşler, ancak Sivas’ta tam tersi oluyor. Takım arkadaşlarım adına rica ediyorum hiç olmazsa bundan sonraki maçlarda bizi desteklesinler." dedi.

Sivasspor’un ve Milli takımın başarılı oyuncusu Mehmet Yıldız, dün Hürdoğan’a son derece çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şansları bir türlü tutmayan Konyaspor’u yenerek 3 puan almanın sevinci içerisinde olduklarını belirten Mehmet Yıldız “Tabi herşeyden önce kazandığımız ve haftayı kayıpsız geçtiğimiz için mutluyuz. Konya maçında elinden geleni yaparak farklı galibiyete ulaşmamızı sağlayan bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Ancak burada bir üzüntümüde belirtmek istiyorum. Neredeyse stad doluyor, ancak bize gereken desteği veren insan sayısı çok çok az oluyor. Konya maçı 0-0 devam ederken destek verilmesi gerekirken, maçı kopardıktan sonra tribünler canlandı.

Başka şehirlerde tribünler futbolcuları ateşler, ancak Sivas’ta tam tersi oluyor. Takım arkadaşlarım adına rica ediyorum hiç olmazsa bundan sonraki maçlarda bizi desteklesinler. Onlar bizi desteklerse bizlerde onların istediğini daha kolay veririz” dedi.

Hürdoğan

bu hafta seyircilerin hakkını yemeyin bence hemen hemen herkes destek verdi tabi yahya abi sayesinde

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla