Tekil Mesaj Gösterimi
--->: 982 YİĞİDO İZLEYEBİLECEK!!!
Alt 26.03.2008, 23:47   #78
merkez_ismail
YASAKLI ÜYE

89 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 merkez_ismail COK SEVILEN BIR KISImerkez_ismail COK SEVILEN BIR KISImerkez_ismail COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: 982 YİĞİDO İZLEYEBİLECEK!!!

Alıntı:
sivasli215 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sorun 1000 kişinin maı izleyip geri kalanın izleyememesi değil ki,icabında tv'de veriyor maçı,bilet bulamazsam bende tv'den izlicem.burda bizim sıkıntımız,sivassporumuzun şampiyonluğa oynarken üstelikte bu denli bir fiksür avantajı varken bu maçın bir deplasman havasından cok ev sahibiymişiz gibi oynanmasıydı.günlerdir mail attık sesimizi duyurmay calıştık ama sonuçta onların dediği oldu.biz belki fikirlerini değiştirirler diye hala çırpınıyoruz ama nafile,sizler çoktan kabullenmişsiniz durumu.
kasımpaşa için artık tren kaçtı sayılır ama bizim için bu deplasmanda alınacak kötü bir sonuçla da biz lige havlu atabiliriz,keşke daha büyük bir stada alınsaydıda hem onlar hem biz karlı çıksaydık,bilmem anlatabildim mi?
kardesım artım mılyarda saysan deısmez karar bende sana bunu anlatıyorum yoksa bende maıl attım ama olmadı bıletler satısa cıkmıs 2 gun olmus bız sıvastan bıletlerımızım aldırmısız sorun bılet deıl ama bu kadar deısmeyecegı ıcın kabullendık yanı su saatten sonra hıc bır sey degısmez anlıyormusun...!
merkez_ismail isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla