Alıntı:
RECEP_YÜKSEL Nickli Üyeden Alıntı
bak kardeş istanbul dernek olarak bizi kim arayıp bilet istemişse elimizden geleni yaptık biz biletixe gider biletin çıktığı saate gereken talep kadar bileti alırım bu işi ben yaparım organizasyon diyorsun söylermisin kime mesaj attın dernekten cevap alamadın biz burda 2 senedir çırpınıyoruz 3 -5 kişiyle dernek yürütmeye çalışıyoruz biz çok duyduk gereken desteği veririz yeterki siz kurun destek vercekler köstek oldu bizlere herşeyin bi sınırı var herkez diyor niye yer tutmuyorsunuz kendi hemşerimiz bile taraftar derneği diyince yer vermekten vaz geçti burası sivas değil burda özellikle taraftar derneklerine yer bulmak zor bulduğunda 700 ytl kira 3 aylıkta peşin istiyor bu işler söylemle oluyor gerçek eylem lazım gemiyi yürütmek için tayfa lazım tayfa içinde tamamen duygusal olan lanet olası YTL lazım onlar olmadan organizasyon nasıl olacak bana bi söyle mümkünse ne olur ben her arayan bilet taleb ediyor ben 100 tane bilete parayı nerden bulup alacam bunu soran yok ama sağ olsun sitem eden çok istanbul dernek için ulaşmak istersen ben burdayım bu arada bilet alamadıysan buyur gel benim misafirim ol ama
lütfen araştırmadan yorum yapmayın gelin hep beraber çözüm bulalım çıkar yo bullaım çıkan yolları tıkamayalım
bu arada ben yazdım yine yazıyorum bence şampiyonluğa oynayan bi takım için bu fiat pahalı değil örnek verdim bjk -fb maçı açık türbün 60 ytl ve biletler çıkdığı gbi bitiyor ya bizim biletler halen biletixte satısta toplam kaç bilet düz hesap 1000 bilet neyi pahalı kahve bile lig tv 5 ytl ve siz siz olun Kasımpaşa türbününe girmeyin can derdindeki adamın öfkesi farklı olur o an kimseyi tanımaz Kasımpaşa stadı çok güzel yalnız kapasite ufak maç seyri çok güzeldir ben orda maç seyrettim bilirim onun için herşey saygı ve güzelik içinde geçmesi için hakeret olamadan yazalım
BİLET LAMAYANLAR BİLETİXDE SATIŞLAR DEVAM EDİYOR BİLGİNİZE
|
KARDEŞİMMM. BİLETİ Bİ KENARA BIRAKIN. MAÇA GİDİŞ ORGANİZASYONU YAPINSDANA ŞİMDİDEN. BELLİ BİR YERDE TOPLANIP STADA BİRLİKTE GİDİLMESİ İÇİN ORGANİZASYON YAPUINSANA. ÖRNEĞİN MA.TAN 3 SAT EVVEL TAKSİMDE TOPLANIP STADA YÜRÜYEREK GİSDİLMESİ İÇİN ORGANİZASYOM YAPINSANA.