Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Kasımpaşa/Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları
Alt 27.03.2008, 22:09   #135
Apaçiler1921
Acemi Yiğido

8 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 Apaçiler1921 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Kasımpaşa/Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları

Alıntı:
ganyani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Merhabalar bir KASIMPAŞALI APAÇİ olarak öncelikle şampiyonluk yolunda başarılar dilerim...
İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği başkanı
benimle görüşerek müsabakanın dostane geçmesini müsabaka öncesinde buluşma teklifinde bulundu...
Bende kendilerine semtin bu aralar karışık olduğunu ama Müsabakada taraftarlar birbirine çiçek verebilir böyle bir dostanelik olabilir diyerek belirttim...
ve kendilerine bizim taraftan bilet alırsanız ortalık birbirine girer dedim...
Kendileride zaten bu çağrıyı yaptıklarını Kasımpaşa tarafından bilet alınmaması konusunda uyarı yaptığını bildirdi...
Ben gerekli kişilerle görüşüp çiçek siparişleri verecektimki web sitemizde uyarılar aldım Sivasspor taraftarlarının bizleri aşağıladığını küçük düşürücü hakaret içeren mesajlar yazdıklarını atıp tuutuklarını duydum ve gerçektende öyle olduğuna kendimde şahit oldum...
özellikle şu mesaj tüm dostaneliği düşünceleri bitirdi...
Ankara belediyesi cumartesi Trabzonu yenerse Kasimpasa-Sivas maci öncesi puan farki 11 olacak hangi akli
basinda KASIMPASALI o maca gelerek 20 YTL verir ,aklindan süphesi olmasi lazim.7 mac kala 11 puan fark Kasimpasalilar biraz gercekci olun kasimpasa sahada FB,GS ve BJK icin mücadele edecek üc büyüge destek amaciyla gelecekseniz o baska.Ama unutmayin o üc büyükler sizin ikinci lig biletinizi kesti.Ankaradaki dayanisma Istanbulda yok.Basarisiz bir yönetime destek amaciyla git colugunun ,cocugunun rizkini ver yöneticilere; yok ben Türkiye sampiyonu SIVASSPORU izlemek istiyorum diyorsan ozaman baska mesele.

merhaba arkadaşlar emininki istanbuldaki sivasliların hepsi orda olacak arkadaşlar acele edelim biletleri alalım kasımpaşalılara bilet kalmasın stadta hep sivaslılar olsun biz bugün aldık 10 tane

arkadaşlar bir yerde buluşup toplu olarak stada girelim show yapalım

acayip cok yer vermisler iyi vallah sanki kasimpasa seyircisi var

yav kardeşim kimsiniz siz ya,kasımpaşa!!!
nesiniz,il mi,eyalet mi?altı üstü bi istanbul mahallesi.mahallenin ortasında gecekondudan bozma bi stadınız var,biz geleceğiz binlerce insan nereye sığalım.sen diyorsun ki asarız keseriz!!!
peki istanbullusun,mekanın mahallen ama madem yüreklisin ver o zaman yarı yarıya!
ya da gel inönüye ali samiyene olimpiyata!
ne de olsa istanbul takımısınız,sizden de bu beklenirdi.
seneye ikinci ligde o stadı güle güle kullanın!!!

sivaslılar kasımpaşa tribününde bağırır sivas diye merak etmeyin
öle bir taraftarız

kasımpaşanın yapdığı adilikden baska bişey değil...

Öncelikle bu arkadaş ile görüşmek istiyorum Kasımpayı biliyormu kaç defa gelmiş bu semt kimdir nedir nerededir en ufak bir bilgisi varmı yaşı kaç???
bilip bilmeden konuşmuş...
bu takım 1921 yılında kuruldu...
bu semtten çıkan ünlü sayısı sivastan çıkan ünlü sayısından fazladır...
bu semtin adı var şanı var...
gecekondular arasına yapılan dediğin stat Türkiyede UEFA standartlarına bire bir uygunluk almış ilk stat...
Müsabaka öncesinde bir çok olay yaşanacağından eminim...
Müsabaka sonrasındada yaşanacaktır...
Kırmızı olarak belirttiğim mesajı yazan arkadaş...
Özellikle gel Kasımpaşa taraftarları arasında müsabakayı izle Kasımpaşa kimdir nedir öğren akıllı ol..
Saygılarımla...
Kasımpaşalı Apaçiler...
+1921 abi helal olsun sana adamsın tek kelımeyle!!!
Apaçiler1921 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla